Cornel Ilie și-a refăcut viața după divorț! Care este adevărata relația cu Lidia Buble

31.10.2020, 14:45
Cornel Ilie și-a refăcut viața după divorț! Care este adevărata relația cu Lidia Buble
Cornel Ilie și-a refăcut viața după divorț! Care este adevărata relația cu Lidia Buble

În ultima perioadă s-a tot zvonit că solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, și Lidia Buble ar avea o relație amoroasă. Cei doi au filmat clipul piesei ‘Vino, Du-te’, în care apar în ipostaze tandre.

Cornel Ilie de la Vunk anunța în luna septembrie că divorțează de mama copiilor săi, Eliza Suditu, după un mariaj de cinci ani.

Și partenera lui din clip, Lidia Buble, este singură de luni bune, după ce s-a separat de Răzvan Simion, așa că fanii au speculat că între Cornel și Lidia s-a înfiripat o relație mai mult decât profesională.

Cornel Ilie are o nouă relație după divorț?

Recent, Cornel Ilie a mărturisit că și-a refăcut viața după divorț și a detaliat care este adevărata relație pe care o are cu fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Artistul a spus că nu există nimic între cei doi, iar tot ce se întâmplă în clipul ”Vino, du-te”, sunt doar două roluri interpretate foarte bine, atât de el, cât și de Lidia.

‘Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine’, a spus Cornel Ilie, potrivit redactia.ro.

Pe rețelele de socializare, solistul a fost întrebat dacă în prezent o persoană specială în viața lui. Răspunsul nu a întârziat să apară, Cornel Ilie mărturisind că ‘DA’. 

Cum a început colaborarea dintre Lidia Buble și Cornel Ilie

Lidia Buble a explicat și cum a început colaborarea dintre ea și Cornel Ilie la piesa pe care tocmai au lansat-o.

‘Am primit această piesă într-o zi pe What’s App. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de la primele acorduri. De piesă. Trebuie să specific, iarăși ne trezim cu tot felul de speculații.

N-am avut răbdare să ajung la refren. I-am spus că-mi place și mă bucur pentru că de mult timp ne doream să avem un proiect împreună. Văd că ne-a reușit’, a spus Lidia Buble la ‘Vorbește lumea’. 

citește și...