Cornel Constantiniu, operat de urgență. Care este starea artistului

07.11.2021, 14:30
Cornel Constantiniu, operat de urgență. Care este starea artistului

Binecunoscutul cântăreț Cornel Constantiniu, în vârstă de 76 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Universditar din Capitală. Soția artistului, Domnița, a dat detalii despre  starea de sănătate a artistului și despre opereația prin care acesta a trecut.

Cântărețul Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson de foarte mulți ani și se deplasează foarte greu. De-a lungul anilor, artistul a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale. De când a început pandemia de coronavirus, artistul nu a mai ieșit din casă.

Însă, zile acestea, Cornel Constantiniu a fost internat și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Săptămâna aceasta, Cornel Constantiniu a fost operat pentru a patra oară de către medicii de la Spitalul Universitar din Bucureşti. Celebrului artist i s-a schimbat din nou neurostimulatorul din piept.   Soția sa, Domnița Constantiniu, a dat detalii despre  starea de sănătate a artistului pentru click.ro.

Cornel Constantiniu, operat de urgență. ”Intervenţia nu e simplă, că el are 76 de ani”

”Nu l-am văzut pe Cornel. Îmi spun medicii prin telefon despre starea lui de sănătate. Pacienţii sunt izolaţi şi pentru ei e mai bine aşa. El a suferit miercuri a opta operaţie şi a patra aici la spital. Operaţia a fost efectuată tot de dr. Tudor, neurochirurg, cel care e ca un Dumnezeu pentru Cornel, şi de doamna dr. Ene, neurolog, cea care s-a ocupat, în numai câteva zile, să facă rost de neurostimulator pentru Cornel. El a trecut cu bine peste intervenţie cu toate emoţiile noastre, pentru că are o vârstă”, a declarat Domnița Constantiniu, soția artistului.

”Cu toată grozăvia aceasta cu COVID-ul, doctorii sunt epuizaţi, dar se poartă excepţional cu pacienţii. Le mulţumim tare mult pentru toată grija faţă de Cornel. I-au pus de această dată un aparat reîncărcabil, ca să nu-l mai tot taie la piept. Aparatul trebuia schimbat pentru că se terminase bateria, iar ultima dată a fost operat în 2019, tot la ei. Cornel are starea generală normală după o astfel de intervenţie. Este pe antibiotic. Pentru înlocuirea aparatului l-a tăiat la piept şi l-a pus în muşchiul pieptului, şi face legătura cu firele la creier. Intervenţia nu e simplă, că el are 76 de ani. Noroc că e vaccinat a treia oară. În spital nu ţi se dă drumul decât dacă eşti vaccinat. Stai la parter şi medicii te anunţă despre starea bolnavului. Acum mi-au spus că îl mai ţin în spital câteva zile şi mă vor anunţa când este complet restabilit”, a mai spus aceasta.