Cornel Constantiniu, operat de urgență. Care este starea artistului

07.11.2021, 14:30
Cornel Constantiniu, operat de urgență. Care este starea artistului
Cornel Constantiniu, operat de urgență. Care este starea artistului

Binecunoscutul cântăreț Cornel Constantiniu, în vârstă de 76 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Universditar din Capitală. Soția artistului, Domnița, a dat detalii despre  starea de sănătate a artistului și despre opereația prin care acesta a trecut.

Cântărețul Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson de foarte mulți ani și se deplasează foarte greu. De-a lungul anilor, artistul a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale. De când a început pandemia de coronavirus, artistul nu a mai ieșit din casă.

Însă, zile acestea, Cornel Constantiniu a fost internat și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Săptămâna aceasta, Cornel Constantiniu a fost operat pentru a patra oară de către medicii de la Spitalul Universitar din Bucureşti. Celebrului artist i s-a schimbat din nou neurostimulatorul din piept.   Soția sa, Domnița Constantiniu, a dat detalii despre  starea de sănătate a artistului pentru click.ro.

Cornel Constantiniu, operat de urgență. ”Intervenţia nu e simplă, că el are 76 de ani”

”Nu l-am văzut pe Cornel. Îmi spun medicii prin telefon despre starea lui de sănătate. Pacienţii sunt izolaţi şi pentru ei e mai bine aşa. El a suferit miercuri a opta operaţie şi a patra aici la spital. Operaţia a fost efectuată tot de dr. Tudor, neurochirurg, cel care e ca un Dumnezeu pentru Cornel, şi de doamna dr. Ene, neurolog, cea care s-a ocupat, în numai câteva zile, să facă rost de neurostimulator pentru Cornel. El a trecut cu bine peste intervenţie cu toate emoţiile noastre, pentru că are o vârstă”, a declarat Domnița Constantiniu, soția artistului.

”Cu toată grozăvia aceasta cu COVID-ul, doctorii sunt epuizaţi, dar se poartă excepţional cu pacienţii. Le mulţumim tare mult pentru toată grija faţă de Cornel. I-au pus de această dată un aparat reîncărcabil, ca să nu-l mai tot taie la piept. Aparatul trebuia schimbat pentru că se terminase bateria, iar ultima dată a fost operat în 2019, tot la ei. Cornel are starea generală normală după o astfel de intervenţie. Este pe antibiotic. Pentru înlocuirea aparatului l-a tăiat la piept şi l-a pus în muşchiul pieptului, şi face legătura cu firele la creier. Intervenţia nu e simplă, că el are 76 de ani. Noroc că e vaccinat a treia oară. În spital nu ţi se dă drumul decât dacă eşti vaccinat. Stai la parter şi medicii te anunţă despre starea bolnavului. Acum mi-au spus că îl mai ţin în spital câteva zile şi mă vor anunţa când este complet restabilit”, a mai spus aceasta.

citește și...