Cornel Constantiniu, izolat în casă din cauza pandemiei. ”În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie”

01.11.2021, 14:53
Cornel Constantiniu, izolat în casă din cauza pandemiei. ”În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie”
Cornel Constantiniu, izolat în casă din cauza pandemiei. ”În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie”

Binecunoscutul cântăreț Cornel Constantiniu, în vârstă de 76 de ani, este izolat în apartamentul său din Bucureşti, de când a început pandemia de coronavirus. Acesta a ieșit din casă doar pentru a-și face dozele de vaccn. Soția artistului, Domnița, a dat detalii despre viața acestuia. ”În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie”, a spus aceasta.

Cântărețul Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson de foarte mulți ani și se deplasează foarte greu. De-a lungul anilor, artistul a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale.

De când a început pandemia de coronavirus, artstul nu a mai ieșit din casă. Soția sa, Domnița Constantiniu, a dat detalii despre viața artistului într-un interviu pentru click.ro.

Cornel Constantiniu, izolat în casă din cauza pandemiei. ”L-am scos până acum din casă doar de trei ori, strict pentru vaccin”

„Pe Cornel l-am izolat în casă, în camera lui. Fără vizite. Chiar şi pentru apropiaţi. În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie. Nu am ce face şi nu pot să risc la situaţia lui, cu problemele de sănătate. Îl ţin izolat de când a început în lume nebunia asta sinistră! Înainte, mai ieşea la curte la Petrică Geambaşu, sau pe stradă la aer, cu căruciorul. Acum nu se mai poate, iar eu nu vreau să-l expun. Ies din casă cu precauţie, fac aprovizionarea, plătesc facturi, fac cumpărăturile… Pe Cornel l-am scos până acum din casă doar de trei ori, strict pentru vaccin. În rest, nu a ieşit nicăieri. Am fost amândoi cu taxiul şi am avut mare grijă. Am făcut amândoi toate cele trei doze. În rest, am evitat să îl expun”, a detaliat Domnița, soția lui Cornel Constantiniu.

„A plecat Dorin Anastasiu, prietenul drag al lui Cornel, apoi, la câteva săptămâni, l-am pierdut şi pe Papil Panduru, soţul regretatei regizoare Cătălina Buzoianu. Dumnezeu să îi ierte. S-a micşorat grupul nostru de prieteni, este parcă tot mai greu”, a mai spus aceasta.

Cine este Cornel Constantiniu

În anul 1969, Cornel Constantiniu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București. În anul 1970, Cornel Constantiniu își face debutul în cadrul concursului ”Steaua fără nume” fiind primul câștigător al trofeului. Ulterior, artistul e ste angajat ca actor la Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” din Iași. Din anul 1972 face parte din trupa Teatrului Muzical ”Ion Vasilescu” din București. În 1982, devine solist la Ansamblul ”Rapsodia Română”.

Cornel Constantiniu a obținut premiul I la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, la secțiunea interpretare, în anul 1970. De-a lungul carierei, Cornel Constantiniu a realizat numeroase turnee în țară și în străinătate, fiind unul dintre artiștii de renume din generația de aur a muzicii ușoare românești.

citește și...