Corina Dănilă a apelat la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut vedeta

29.08.2020, 10:30
Corina Dănilă a apelat la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut vedeta
Corina Dănilă a apelat la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut vedeta

Vedeta de televiziune Corina Dănilă a recurs la serviciile medicului estetician. Vedeta a explicat ce intervenție și-a făcut.

Corina Dănilă, în ârstă de 48 de ani, este cunoscută publicului ca actriță și prezentatoare de televiziune. Este una dintre cele mai fermecătoare apariții de pe micile ecrane. Vedeta ține la imaginea sa și la felul în care se prezintă în fața admiratorilor, astfel că a decis să se lase pe mâna esteticianului pentru un tratament la față.

”Mă bucur că m-am lăsat convinsă (în sfârșit!! ?) de dr… , un profesionist desăvârșit, o femeie caldă, amuzantă și reconfortantă (și, pe deasupra, o bună prietenă!! ❣), pentru a-mi face o primă intervenție cu acid hialuronic! După cum știți, sunt fără …”îmbunătățiri”! ? Dar… vine o vreme pentru toate! Mulțumesc, draga mea!”, a spus Corina Dănilă pe contul său de pe o reșea de socializare, acolo unde a postat și câteva imagini din cabinetul medicului estetician.

A slăbit 20 de kilograme într-un an

Corina Dănilă a săbit 20 de kilograme într-un an. Aceasta a decis să treacă la dietă după ce a avut probleme de sănătate.

„Totul a culminat într-o dimineaţă de 13 martie 2017, când nu m-am mai putut da jos din pat de dureri. Am realizat că trebuie să iau neapărat măsuri. Aşa am ajuns pe mâinile Ionelei Preda, care m-a ajutat mult pe partea de fizioterapie şi kinetoterapie. Am făcut exerciţii specifice pentru coloană şi corectarea posturii, precum şi terapie cu energie termică. În paralel, sub îndrumarea unui nutriţionist, mi-am schimbat stilul alimentar”, spunea vedeta pentru click.ro.

Prezentatoarea de televiziune dezvăluia și la ce alimente a renunțat.

„Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile. Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu stevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00.

De altfel, fructele le pot mânca doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe. Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte”, mai spunea ea.

citește și...