Corina Dănilă: ”Ştiu că zilnic traversez un amestec de frustrare, revoltă, supărare, tristeţe… ”

03.04.2020, 10:48
Corina Dănilă: ”Ştiu că zilnic traversez un amestec de frustrare, revoltă, supărare, tristeţe... ”
Corina Dănilă: ”Ştiu că zilnic traversez un amestec de frustrare, revoltă, supărare, tristeţe... ”

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă a făcut declarații despre perioada de izolare la domiciliu pe care o traversează, așa cum fac cei mai mulți români.

Corina Dănilă a afirmat că în această perioadă de izolare la domiciliu din cauza coronavirusului o încearcă to felul de sentimente.

”În fiecare zi din această perioadă pe care o traversăm cu toţii începem să conştientizăm că se pot întâmpla lucruri despre care nu ştim suficient şi pe care nu le putem controla, noi, ca specie umană. Cred că trebuie să fie o perioadă de învăţare pentru fiecare dintre noi, să trecem prin necunoscut şi să ne stăpânim sentimentele de tristeţe, de panică sau anxietate, care pot fi copleşitoare, fireşti.

Ştiu că zilnic traversez un amestec de frustrare, revoltă, supărare, tristeţe… dar şi de acceptare, recunoştinţă şi speranţă. Şi iau fiecare zi pe rând. Moment cu moment. Respir, mă descarc, aşa încât să-mi pot depăşi sentimentele negative”, a declarat Corina Dănilă pentru okmagazine.ro.

De asemenea, vedeta de la TVR a explicat și ce activități are în izolare.

”O vorbă de demult spune că “nicăieri nu-i mai bine ca acasă”. Doar că, în aceste vremuri pe care le trăim, cu această ameninţare reală asupra noastră, a tuturor, a devenit o obligaţie firească să stăm acasă, în felul asta împiedicând răspândirea virusului Sars-Cov-2 şi protejându-ne pe noi şi pe cei apropiaţi. Aşa încât, citesc, vizionez filme, fac sport, gătesc şi mă ocup de proiectul online al emisiunii “Gala umorului… de acasă”, cu ajutorul Internetului”, a adăugat Corina Dănilă.

citește și...