Corina Caragea: ”Un alt moment îngrozitor a fost când m-au cuplat cu Lucian Viziru”

20.07.2020, 13:43
Corina Caragea: ”Un alt moment îngrozitor a fost când m-au cuplat cu Lucian Viziru”
Corina Caragea: ”Un alt moment îngrozitor a fost când m-au cuplat cu Lucian Viziru”

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a vorbit despre știrile care au deranjat-o și despre relațiile amoroase despre care s-a spus că le-ar fi avut.

Corina Caragea a dezvăluit, pentru life.ro, că l-a un moment dat s-a spus despre ea că ar fi avut o relație cu fostul fotbalist Cristi Chivu.

”Am avut parte de-a lungul timpului de multe articole inventate, bârfitoare. Tot timpul am zis că nu vreau să mi le amintesc, dar o să o fac acum.

Am citit în presă că am o relație cu Cristi Chivu. Iar eu nu-l văzusem măcar o dată în realitate. Era o minciună cap-coadă, de la cum ne cunoscusem, până la unde am luat masa de seară. Nu-mi venea să cred cum poate cineva să scrie așa”, a povestit prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

Bruneta a explicat și care a fost impactul după apariția zvonului respectiv.

”Provoacă un sentiment de furie și de neputință. Aș fi vrut să mă duc la toți oamenii din tramvai sau din metrou, pe care îi vedeam citind articolul și să le spun adevărul.

A trebuit să răspund la toate întrebările prietenilor și cunoscuților care m-au sunat. Familia, colegii mă întrebau despre asta. A fost un talmeș-balmeș pe care nu mi-l doream.

Mă gândeam ce spune acel om, de ce să creadă că îmi fac apariții pe spinarea lui. Or, eu nu sunt așa, nu fac așa ceva. Nu vreau să mă urc pe cariera nimănui”, a mai spus ea.

”Apoi am fost „cuplată” cu Robert Turcescu”

Corina Caragea a mai explicat că s-a spus că ar fi avut o idilă și cu Lucian Viziru, dar și cu Robert Turcescu.

”Un alt moment îngrozitor a fost când m-au cuplat cu Lucian Viziru, de la Gaz pe foc, și m-am trezit pe o listă cu o grămadă de „foste” de-ale lui, despre care habar nu aveam. Nici pe el nu îl știam.

Apoi am fost „cuplată” cu Robert Turcescu, care îmi era coleg la Realitatea și era căsătorit, cu un copil acasă. Dar nu aveam nimic împreună. Și mă gândeam ce-o zice nevasta lui despre așa ceva. Îmi venea să-mi cer scuze, deși nu făcusem nimic.

Să citești că „l-am vânat luni de zile pe Robert Turcescu pe holurile Realității!” era sinistru”, a mărturisit vedeta TV.

Prezentatoarea a adăugat că au existat alte multe situații în care a fost ”cuplată” cu cineva.

”Apoi m-am trezit că „mi-am dorit să-l cunosc pe Virgil Ianțu”, care la fel cred că era căsătorit.

Am citit într-o revistă că sunt cuplată cu un tip în vârstă, însurat, cu doi copii, care mă aduce la castinguri și mă întreține. Iar omul era tata, iar nevasta „înșelată” era mama. E adevărat că tata e un tip tânăr și cool, nu arăta ca „tata” și putea trece ușor drept prietenul meu”, a încheiat ea.

citește și...