Corina Caragea: ”Îmi pare rău că nu am studiat în străinătate”

07.12.2020, 13:23
Corina Caragea: ”Îmi pare rău că nu am studiat în străinătate”
Corina Caragea: ”Îmi pare rău că nu am studiat în străinătate”

Corina Caragea a mărturisit, în cadrul unui interviu, că regretă că nu a studiat în străinătate.

Corina Caragea, prezentatoarea rubricii de sport din cadrul jurnalului de știri de la Pro TV, a vorbit despre cariera sa profesională în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Avantaje. Printre altele, vedeta a afirmat că și-ar fi dorit să studieze în străinătate.

”Îmi pare rău că nu am studiat în străinătate, asta am visat mereu. Apoi, profesional, au fost trenuri pe care nu am vrut să le prind, de teamă și nesiguranță, dar și pentru că știu că ce vine ușor, pleacă ușor.Sigur, acum era totul foarte diferit. Dar așa am decis atunci și nu aș schimba nimic. Am avut pași înceți, dar siguri și munciți și prefer așa, în locul unei celebrități venite ca o avalanșă peste noapte”, a declarat Corina Caragea.


Ce spune Corina Caragea despre calitățile care au ajutat-o în profesie

Corina Caragea a comentat și despre calitățile care au ajutat-o în televiziune și în profesia pe care o are.

”Îmi râde fața – acesta este motivul pentru care șeful meu m-a chemat aici, așa i s-a părut lui. Dincolo de asta, cred că pregătirea din școală – Jurnalism – și educația de acasă. Mereu mi-am văzut de treabă, mi-am respectat colegii, telespectatorii și munca și am rămas cu picioarele pe pământ”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

”Nu știu alții cum sunt, dar eu am făcut totul din plăcere și apoi au venit și cărțile de muncă și apariția pe sticlă și „followerșii” de pe social media în număr foarte mare. Niciodată nu am fost genul care forțează, îl dai afară pe ușă, intră pe geam. Când o ușă mi s-a închis, alta mi s-a deschis”, a adăugat Corina Caragea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...