Anca Serea revine pe micile ecrane. La ce post de televiziune va putea fi văzută

05.12.2020, 16:04
Anca Serea revine pe micile ecrane. La ce post de televiziune va putea fi văzută
Anca Serea revine pe micile ecrane. La ce post de televiziune va putea fi văzută

Anca Serea revine pe micile ecrane. Aceasta va putea fi văzută din nou la postul de televiziune Prima TV, unde a mai lucrat și în trecut.

Anca Serea, în vârstă de39 de ani, revine pe micile ecrane. Aceasta va prezenta ştirile sportive la Prima TV, în cel mai important jurnal al zilei, FOCUS 18. Anca Serea îl va avea coleg la pupitrul știrilor sportive pe Florin Căruceru, notează okmagazine.ro.

Ultimele rezultate, noutăţi despre sportivii români, toate competiţiile de amploare vor fi redate în fiecare zi la cel mai important jurnal de la Prima TV.

Andreea Berecleanu prezintă principalul jurnal de știri de la Prima TV

Andreea Berecleanu a transmis un mesaj după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane, la pupitrul principalului jurnal de știri de la Prima TV.

Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18, de la Prima TV, în timpul săptămânii, în timp ce în weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV. După ce s-a aflat că revine pe micile ecrane, Andreea Berecleanu a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”Fiecare pas pe care l-am facut in cariera mea s-a transformat intr-o reinventare, nu doar in capacitatea de a lucra perfect intr-o noua echipa. Pentru ca in fiecare statie tv am lasat o amprenta de neuitat a personalitatii mele. Iar asta se intampla atunci cand daruiesti, cand ai pasiune, idei, forta, imaginatie. Iata ca dupa doar 8 luni de cand sunt jurnalist pe toate planurile comunicarii, dar mai putin pe micul ecran, am fost incantata de planurile realiste si profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care il merita si o revenire la succesul din anul 1997, atunci cand s-a lansat. E adevarat, nu am ramas indiferenta nici la dorinta publicului de a ma revedea la tv, exprimata in tot acest rastimp, fara incetare. Va multumesc pentru toate mesajele minunate! Va astept de luni pana joi, la ora 18, la Focus, principala editie informativa a zilei. Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

citește și...