Corina Caragea face mărturisiri. ”Nu am prieteni celebri, influenți, bogați”

04.03.2022, 12:35
Corina Caragea face mărturisiri. ”Nu am prieteni celebri, influenți, bogați”
Corina Caragea face mărturisiri. ”Nu am prieteni celebri, influenți, bogați”

Vedeta de televiziune Corina Caragea, în vârstă de 39 de ani, a făcut mărturisiri despre viața sa în cadrul unui interviu. ”Nu am prieteni celebri, influenți, bogați. Am o mână de prieteni de o viață, adevărați, nu de conjunctură”, a declarat prezentatoarea știrilor sportive de la postul de televiziune Pro TV.

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta este una dintre cele mai senzuale apariții de pe micile ecrane de la noi.

Vedeta de televiziune a povestit, pentru revista Viva, cum a reușit să stea departe, în toți acești ani, de tot felul de tentații nocive și anturaje nepotrivite.

Corina Caragea face mărturisiri. ”Nu mi-am construit celebritatea pe o asociere de imagine cu vreo vedetă controversată”

”Educația. Cred că cei 7 ani de acasă sunt foarte importanți pentru oricine. Sunt o bază importantă. Am intrat în lumea asta care te poate vrăji ușor încă din liceu, când eram model. Dar tata mă ducea uneori la castinguri sau mă aștepta noaptea, după repetițiile pentru emisiune. Nu am prieteni celebri, influenți, bogați. Am o mână de prieteni de o viață, adevărați, nu de conjunctură.

Nu mi-am construit celebritatea pe o asociere de imagine cu vreo vedetă controversată. Cred că ce e val ca valul trece și că orice construcție, dacă nu are o fundație solidă, se dărâmă ușor. Am preferat să nu depind de nimeni, să mă bazez doar pe mine și să mă prețuiesc. Aleg cu precauție pentru ce și cine „mă irosesc. Cui îi dăruiesc timpul și încrederea mea. Pot părea sălbatică. Dar nu mă interesează”, a declarat Corina Caragea pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebată dacă s-a lovit vreodată de prejudecăți și dacă i s-au pus etichete, vedeta a răspuns: ”Orice ai face, lumea te va judeca. Este o lecție învățată de-a lungul timpului. De aceea, nici nu mă străduiesc. Să creadă ce vor. Fie că o fac din invidie, fie din frustrare și propria nemulțumire, nu mă interesează decât ce cred apropiații”.

citește și...