Proiectul în care este implicată Oana Roman. Trimite bogătașii în vacanțe de lux. ”Costurile pot ajunge până la 200.000 de euro/săptămână”

20.07.2020, 13:57
Proiectul în care este implicată Oana Roman. Trimite bogătașii în vacanțe de lux. ”Costurile pot ajunge până la 200.000 de euro/săptămână”
Proiectul în care este implicată Oana Roman. Trimite bogătașii în vacanțe de lux. ”Costurile pot ajunge până la 200.000 de euro/săptămană”

Oana Roman se ocupă de o super afacere. Vedeta trimite persoanele cu conturi grase în bancă în vacanțe de lux.

”Direct din Elveția punem bazele unui business care are mare potențial în România”, a anunțat Oana Roman pe contul său de pe o rețea de socializare.

Potrivit wowbiz.ro, afacerea de care se ocupă vedeta este una exclusivistă: îi trimite pe cei cu dare de mână în condecii de lux în străinătate. Vedeta poate aranja vacanțe de lux în stațiuni exclusiviste din Alpii Elvețieni.

Turiștii cu conturi grase în bancă au la dispoziție, printre altele, șofer personal cu limuzină la scară, privet jet, bonă, menajere, valeți, bucătari personali cu școli înalte culinare , maseuze personale, cazări de lux, yacht-uri și multe altele.

Costurile unor asemenea vacanțe pot începe de la 30.000 de euro pe săptămână și pot ajunge până la 200.000 de euro/săptămână, în funcție de dorințele clientului. Putem satisface și cele mai exigente gusturi! Nu există limite, când vine vorba de lux!”, a declarat Oana Roman pentru sursa mai sus-menționată.

”Multă lume crede că am crescut în puf”

Oana Roman a afirmat, într-un vlog pe canalul său de YouTube,  că deși mulți cred că a fost răsfățată în copilărie, lucrurile nu au stat deloc așa. Ea susține că tatăl său a fost strict în ceea ce privește educația.

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa.

Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman este fiica pe care fostul premier al României, Petre Roman, o are din mariajul cu Mioara Roman. Oana Roman este căsătorită de mai mulți ani cu Marius Elisei, împreună cu car are o fetiță, Maria Isabela.

citește și...