Corina Caragea, declarații despre momentul când va deveni mamă: “Am acest defect de a mă pregăti temeinic pentru orice”

25.12.2021, 17:22

Corina Caragea a oferit declarații despre momentul când și-ar dori să devină mamă. Prezentatoarea TV iși ține viața personală departe de ochii curioșilor și spune că preferă să ia orice decizie cu multă precauție. “Am acest defect de a mă pregăti temeinic pentru orice”, spune știrista.

Într-un interviu exclusiv pentru Libertatea, Corina Caragea a vorbit despre viața personală, momentul în care își dorește să devină mamă, dar și despre compromisul într-o relație.

Corina Cargea a ales să nu își pună viața personală sub lumina reflectoarelor de-a lungul timuplui și să dea detalii despre cum trăiește în spatele camerelor de filmat.

Ce spune Corina Caragea despre momentul când va deveni mamă

Corina Caragea are o relație de mai mulți ani cu vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Robert Pongracz, dar nu se grăbește să devină mamă.

Prezentatoarea TV spune că meseria de mamă nu este pentru oricine și nu se simte încă pregătită să își plănuiască să dea naștere unui copil. Stirista consideră că a fi mamă implică dedicare 100% și responsabilitate, iar principalul său defect este acela de a se pregăti temeinic pentru orice.

“Am acest defect de a mă pregăti temeinic pentru orice”

“Eu mi-am programat să fac asta când vreau eu. Nu acum, deci nu am o proiecție. Cred că aș fi cu temele bine făcute și deloc potrivite cu realitatea din teren (râde). Am acest defect de a mă pregăti temeinic pentru orice, iar în această meserie nu e o garanție că dacă ți-ai învățat lecția, iei notă mare. (zâmbește) Cred însă că nu e pentru oricine și implică dedicare 100% și responsabilitate”, a spus Corina Caragea.

Corina Caragea a mărturisit că exclude ca vreodată să stea într-o relație și să fie nefericită. Mai mult, prezentatoarea TV spune că dintotdeauna a fost liberă, deschisă și transparentă, în orice fel de relație, iar când a considerat că aceasta nu mai funcționează, a încheiat-o.

Corina Caragea: “Mereu am fost liberă, deschisă și transparentă”

“Exclus să fiu vreodată eu în această situație lașă. Este o situație comodă în care aleg să stea și femeile, dar și bărbații și pentru asta găsesc tot felul de scuze – pentru copii, pentru stabilitate financiară, pentru gura lumii. Mereu am fost liberă, deschisă și transparentă, în orice fel de relație. Când am mai simțit că e locul potrivit pentru mine 100%, am spus-o și nu am pierdut vremea mințindu-mă”, a spus Corina Caragea.

citește și...