De ce nu se mărită Corina Caragea. ”Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări”

09.04.2020, 15:02
De ce nu se mărită Corina Caragea. ”Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări”
De ce nu se mărită Corina Caragea. ”Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări” De ce nu se mărită Corina Caragea. ”Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări”

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a vorbit despre nuntă și copii. Vedeta a afirmat că mariajul nu reprezintă pentru ea o realizare.

Corina Caragea nu se grăbește să ajungă la altar, după cum a dezvăluit într-un interviu pentru revista Viva.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit.

Căsătoria nu este pentru mine în categoria „realizări”. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a afirmat vedeta TV.

Corina Caragea a explicat că deocamdată nu se gândește la un bebeluș.

„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri.

Eu nu consider că ești „împlinit” atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil.

Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață”, a adăugat prezentatoarea de la Pro TV.

citește și...