Coregraful Bogdan Boantă a slăbit 10 kiograme în 8 săptămâni. ”Am fost puțin îngrijorat de ideea de regim”

12.04.2021, 10:35
Coregraful Bogdan Boantă a slăbit 10 kiograme în 8 săptămâni. ”Am fost puțin îngrijorat de ideea de regim”
Coregraful Bogdan Boantă a slăbit 10 kiograme în 8 săptămâni. ”Am fost puțin îngrijorat de ideea de regim”

Coregraful și dansatorul Bogdan Boantă a slăbit 10 kilograme în opt săptămâni.

Bogdan BOantă a mărturisit că în ultima perioadă de timp luase în greutate multe kilograme. Acesta a reușit să scape de kilogramele în plus cu ajutorul dietei lui Carmen Brumă. Corgraful a dat jos 10 kilograme în opt săptămâni. Pe contul său de socializare, Bogdan Boantă a oferit detalii despre cum a slăbit și a publicat câteva fotografii în care apare așa cum arată acum.

”Carmen Bruma ești minunata!!! Am reușit sa slăbesc 10 kg in 8 săptămâni!  Ideea este așa: după emisiunea @asiaexpressromania , in primul rând, nu am mai dansat la fel de mult cum o făceam alta data! Apoi, am mâncat numai ce nu trebuia (poate pt ca am făcut foamea in Asia?! ) și, uite-așa, am luat aproape 12 kg in plus.  Și pentru ca ajunsesem un porcușor isteric, am luat legătura cu @carmenbrumaofficial care mi-a dat un regim de 8 săptămâni. Am fost puțin îngrijorat de ideea de regim pt ca mie îmi place sa mananc. Surpriza a fost ca in regimul lui Carmen, chiar se mănâncă, dar corect!!! Și lucruri sănătoase!!!!  Și chiar nu mi-a fost deloc greu și nu am simțit niciodată foamea! Astăzi, sunt in ultima zi de regim din cele 8 săptămâni și sunt fffff mândru ca am reușit sa slăbesc 10 kg!!! Acum, sunt doar isteric, nu și porcușor :)))))”, a scris Bogdan Boantă în mediul online.

Bogdan Boantă a participat la ”Asia Express” alături de Cocuța

Cocuța și Bogdan Boantă au fost una dintre echipele de vedete care au participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au demonstrat că sunt competitivi, dar au fost și protagoniștii unor discuții aprinse. cel de-al doilea sezon al competiției ”Asia Express” a fost câștigat de echipa formată din CRBL și Oase, a căror prietenie s-a destrămat după concurs.

Pe Cocuța și Bogdan Boantă îi leagă o frumoasă relație de prietenie, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa, după cum a dezvăluit Cocuța. Aceasta a afirmat că atunci când s-au cunoscut, Bogdan Boantă nu a plăcut-o deloc pentru că i se părea că este nesuferită.

Cocuța a dezvăluit că prima oară la văzut pe Bogdan Boantă la TV. ”Eu eram acasă. El era concurent la o emisiune cu dans și eu urmăream pe Silvia, prietena mea cea mai bună. Intrase recent în baletul acelei emisiuni. Eu am ajuns la acea emisiune în sezonul 4, pentru că, până atunci, lucram la altă producție, la un serial. Mă uitam la televizor să o văd pe prietena mea. Între timp, îl văd pe el și cazul lui și zic: ”Ia uite-l și pe ăsta, ce plânge acolo. Ce penibil!”. Și asta a fost prima mea imagine despre el. Mai târziu am intrat în echipă și ne-am cunoscut față în față. Nici atunci nu a fost o chimie aparte, pentru că el nu m-a plăcut deloc. Îi păream foarte nesuferită”, a declarat Cocuța.

citește și...