Constantin Enceanu a transmis un mesaj tulburător despre Petrică Mîțu Stoian: „Ai lăsat jale și durere grea”

30.11.2022, 21:05
Constantin Enceanu a transmis un mesaj tulburător despre Petrică Mîțu Stoian: „Ai lăsat jale și durere grea”
Constantin Enceanu a transmis un mesaj tulburător despre Petrică Mîțu Stoian: „Ai lăsat jale și durere grea”

Constantin Enceanu, în vârstă de 58 de ani, nu a putut fi prezent la spectacolul dedicat în memoria regretatului Petrică Mîțu-Stoian, însă solistul de muzică populară i-a transmis un mesaj bunului său prieten. Petrică Mîțu-Stoian a decedat în noiembrie 2021, în urma unui stop cardio-respirator. 

A trecut un an de la moartea artistului de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian. Rudele interpretului au interzis ca imaginea lui să fie folosită în spectacole în memorian, pe motiv că alți artiști s-ar fi putut îmbogăți pe seama lui. La vremea respectivă, zeci de soliști au fost dezamăgiți de această decizie, dar nu au ezitat să transmită mesaje emoționante.

Constantin Enceanu: „Petre, ce să spun despre tine?”

Este și cazul lui Constantin Enceanu, care a ținut morțis să facă mărturisiri despre bunul lui amic. În timpul unui concert susținut recent, solistul a transmis un mesaj tulburător. 

„Petre, ce să spun despre tine? Că ai fost cel mai bun prieten al meu? Ce să spun despre tine, că mă gândesc la tine mereu? Ce să spun despre tine, Petre? Că împreună am cântat oamenilor cântece de dragoste și dor…

Ce să spun despre tine? Ai lăsat jale și durere grea în urma ta… Ce să spun despre tine, Petre? Că mi-e dor, mi-e dor, mi-e dor… și mai am multe de spus! Dar ți le voi spune când ne vom întâlni acolo, sus!”, este mesajul video pe care Constantin Enceanu l-a transmis în timpul evenimentului de la Sala Palatului, scrie starpopular.ro.

În ce stadiu se află dosarul morții lui Petrică Mîţu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani, pe data de 6 noiembrie 2021. Solistul de muzică populară se afla în stare gravă, pe secția ATI din Reşiţa. La aproape un an de la moartea lui, Carmen Obârșanu, avocata familiei artistului, a făcut noi dezvăluiri din anchetă. Ce a scos la iveală?

„Am fost zilele trecute la Caraș Severin și am solicitat polițistului care se ocupa de caz să văd dosarul, însă am aflat cu surprindere că acesta a ajuns în dulapul unui procuror. Stă acolo, încuiat, cam de o lună și jumătate, sper să nu se rătăcească, așa cum s-a mai întâmplat în alte cazuri”, a explicat Carmen Obârșanu pentru Fanatik. 

citește și...