Cine este femeia pe care Petrică Mîțu Stoian a iubit-o în mare secret. Ies la iveală detalii neștiute despre regretatul artist

31.03.2022, 22:24
Cine este femeia pe care Petrică Mîțu Stoian a iubit-o în mare secret. Ies la iveală detalii neștiute despre regretatul artist
Cine este femeia pe care Petrică Mîțu Stoian a iubit-o în mare secret. Ies la iveală detalii neștiute despre regretatul artist

Ies la iveală detalii incredibile la aproape șase luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul solist de muzică populară s-ar fi iubit în secret cu o altă femeie, în urmă cu mulți ani. Despre cine e vorba?

Petrică Mîțu Stoian a decedat pe 6 noiembrie 2021, în Spitalul de Urgență Reșița, la vârsta de 61 de ani. Cântărețul era internat pe secția ATI, în stare gravă. După moartea lui au început să iasă la suprafață amănunte uluitoare despre viața lui privată. Se pare că prima iubire a lui Petrică Mîțu Stoian nu a fost Carmen, cea care i-a devenit soție, ci o altă femeie.

Cu cine s-a iubit artistul înainte de a se însura

Interpretul și-ar fi dorit să se căsătorească cu Domnica, o tânără ce o cunoscuse în satul natal. Conform declarațiilor făcute de o vecină de-a artistului, Petrică Mîțu Stoian și Domnica erau mai tot timpul împreună și toți credeau că se vor căsători la un moment dat. Din păcate, relația lor a ajuns la final, în momentul în care el a decis să plece din sat. Ulterior, Petrică Mîțu Stoian s-a însurat cu Carmen Mihaela. Femeia și Petrică Mîțu Stoian au fost căsătoriți 16 ani. Cei doi au pus capăt căsniciei în 2012, în condiții amiabile.

„Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica. Se plimbau toată ziua împreuna pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua.

Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar. Dar, de despărțit, cred că s-a u despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină”, a spus vecina interpretului de muzică populară pentru fanatik.ro.

De ce a murit Petrică Mîțu Stoian

La finalul anului trecut, sora lui Petrica Mîțu Stoian făcea noi dezvăluiri după rezultatele autopsiei. Maria Tărchilă a declarat că plămânii regretatului artist au fost afectați de tratamentul cu oxigen hiperbaric, la clinica din Reșița. Aceasta exclude varianta potrivit căreia cântărețul a murit din cauza COVID-19.

„Nu știam de această clinică că a fost închisă. Nu am fost acolo. Tot ce știu este ce aud de la preasă. El a avut un dosar cu toate actele, ce boli a avut. Trebuia să le fi văzut un medic, să se uite pe ele. Nu ar fi avut voie să intre în acea cabină. Cardiac, după Covid, ar fi trebuit să nu îl lase să intre. Nu au făcut testare, au făcut o ședință (…). Acolo nu au oameni care să se ocupe, să își dea acordul cu privire la un posibil tratament”, a afirmat Maria Tărchilă la Realitatea Plus.

citește și...