Connect-R, pe patul de spital. ”Am fost sedat, de-aia sunt puțin spart acum”

13.08.2020, 13:12
Connect-R, pe patul de spital. ”Am fost sedat, de-aia sunt puțin spart acum”
Connect-R, pe patul de spital. ”Am fost sedat, de-aia sunt puțin spart acum”

Connect-R s-a filmat pe patul de spital. Artistul a explicat ce s-a întâmplat cu el.

În dimineața zilei de 13 august, Connect-R și-a surprins fanii de pe Instagram cu o serie de story-uri realizate de pe patul de spital, relatează perfecte.ro.

Cântărețul a ajuns la spitalul Fundeni unde i s-au făcut mai multe analize.

„Bună dimineața, de aici, de la Fundeni. Un spital extraordinar, cu niște oameni extraordinari. S-au ocupat de mine fantastic. Mi-au făcut analizele complete, plus colonoscopie, endoscopie… Am fost sedat, de-aia sunt puțin spart acum. E extraordinar, e ok. E bine să vă căutați, să vă îngrijiți, să aveți grijă de voi. Să aveți o zi frumoasă”, a spus Connect-R, potrivit sursei mai sus-menționate.

Care sunt cele mai mari frici ale lui Connect-R

Recent, Connect-R le-a mărturisit prietenilor virtuali care sunt cele mai mari frici pe care le are.

“Mai e și frica de Dumnezeu! Pe care unii au interpretat-o total greșit/ Dumnezeu nu are nevoie de sclavi care să aibă frică de El. Mai ales când e clară Dimensiunea Divinității. Frica în creștinism se traduce prin rușine”, a spus artistul, citat de spynews.ro.

De asemenea, cântărețul a afirmat că îi este foarte teamă de câini.

“De când mă știu mi-a fost teamă de câini! Îi ocoleam, mergeam pe celălalt trotuar dacă îi întâlneam. Eram mic și nu am mai intrat în scara blocului în care locuiam din cauza unor câini. Am zis ca dacă o să-mi iau un câine, o să dispară frica de câini, dar nu a fost așa. Abia când a venit pe lume fetița mea, Maya, ceva miraculos s-a întâmplat. Avea 4 ani și mergeam amândoi spre grădiniță și în fața noastră mare dulău, maidanez. A început să latre, m-am panicat pentru o secundă, după care mi-am dat seama că trebuie să-mi apăr copilul”, a adăugat Connect-R.

 

citește și...