Cu ce s-a ocupat Connect-R înainte de a deveni celebru. ”Nu dădea nimeni doi bani”

05.08.2020, 10:11
Cu ce s-a ocupat Connect-R înainte de a deveni celebru. ”Nu dădea nimeni doi bani”
Cu ce s-a ocupat Connect-R înainte de a deveni celebru. ”Nu dădea nimeni doi bani”

Cântărețul Connect-R a explicat cu ce s-a ocupat înainte să cunoască celebritatea. Artistul a făcut dezvăluiri din trecutul său.

Connect-R le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online cu ce s-a ocupat înainte să devină cunoscut. Artistul a vândut ziare. El a explicat că deși făcea muzică, nimeni nu credea în el.

“Nu dădea nimeni 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau: ”Săracu’ băiatu’ lu’ Rodica face muzică de Punkiști””, a spus Connect-R, citat de spynews.ro.

“Iar acum visul meu e viu. Ca doar nu sunt somnambul!! Și totul datorită curajului!!?”, a mai spus el.

Cum se vede peste cinci ani

La o emisiune de televiziune, Connect-R a fost întrebat cum se vede peste cinci ani de zile.

”Nu mă văd peste cinci ani, că dacă aș sta să mă văd peste cinci ani aș pierde ce se întâmplă acum. Nu știu, nu mă văd peste cinci ani în niciun fel. Nu îmi fac planuri de viitor niciodată. Singurul plan de viitor, pe care cumva nu am cum să nu îl am, este legat de muzică, de album, că trebuie să îl termin, să îl pregătesc”, a declarat muzicianul.

În ce relații este cu fosta soție

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, spunea Misha, fosta soție a lui Connect-R,  la TV.

citește și...