Connect-R, mesaj de suflet pentru Misha, fosta lui soție. ”Mulțumesc pentru că ești îngerul copilului nostru”

08.03.2021, 15:45
Connect-R, mesaj de suflet pentru Misha, fosta lui soție. ”Mulțumesc pentru că ești îngerul copilului nostru”
Connect-R, mesaj de suflet pentru Misha, fosta lui soție. ”Mulțumesc pentru că ești îngerul copilului nostru”

De 8 Martie, Connect-R a transmis un mesaj mai mult decât emoționant în care vorbește despre Misha, fosta sa soție și mama copilului său.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care a împlinit șapte ani.  De 8 Martie, Ziua Internațională a femeii, Connect-R a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie cu fosta sa parteneră de viață. Imaginea este însoțită de un mesaj mai mult decât emoționant.


”Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh! Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă ești atunci cand reușești să-ți dai seama că copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște. Mama înseamnă sa renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața ca să-i faci pachet pentru grădinița, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit sau are otită! Să renunți la orgoliul tău, în certurile cu soțul tău, doar pentru liniștea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, să fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viață unui copil, ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil!! Mulțumesc, Misha pentru că ești mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru, @maya.mihalache”, este mesajul postat de Connect-R în mediul online.

Ce spunea Connect-R despre despărțirea de Misha

Connect-R și Misha au anunțat în 2018 că s-au despărțit și că nu mai formau de ceva vreme un cuplu.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru!”, scria Connect-R pe Instagram în august 2018.

”Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, adăuga artistul la vremea respectivă.

 

citește și...