Connect-R face mărturisiri. ”Mi se urcase succesul la cap”

28.05.2021, 13:55
Connect-R face mărturisiri. ”Mi se urcase succesul la cap”
Connect-R face mărturisiri. ”Mi se urcase succesul la cap”

Connect-R a vorbit deschis despre perioada când faima i se urcase la cap.

Connect-R a mărturisit că după ce a lansat hitul ”Vara nu dorm” a avut o perioadă când succesul i s-a urcat la cap.

”Undeva după ce a ieșit piesa „Vara nu dorm”, mi se urcase succesul la cap, în sensul în care nu mai eram foarte atent cu oamenii din jurul meu. Nu le mai acordam atenție, eram pionul principal, eu eram Dumnezeu, să zic așa. Dar Dumnezeu are grijă întotdeauna, că așa scrie și în Sfânta Scriptură, că Dumnezeu mustră, și a știut să mă mustre, să dea cât să doară, să nu mă mai pot ridica. El nu dă mai mult decât poți să duci și mi-a arătat cine sunt eu, care sunt valorile mele reale, și uite așa am experimentat și extrema asta a faimei, a depersonalizării totale, dar, cu mila și ajutorul lui Dumnezeu, am revenit cu picioarele pe pământ și astăzi sunt aici”, a declarat artistuul pentru revista Viva.

Connect-R a fost căsătorit cu Misha și are o fetiță

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani. Artistul a făcut declarații despre fetița lor, Maya, în cadrul unui interviu recent.

Connect-R a explicat cum este el în postura de tătic: ”Este cel mai greu și cel mai frumos, în același timp, să fii tată. E greu, pentru că faci greșeli și ulterior îți dai seama că ai greșit. Un copil e fragil, mai ales în perioada asta în care crește. Trebuie să fii foarte atent, în special cu limbajul pe care îl folosești, expresiile care îi pot cauza traume sau îl pot înălța, îl pot face să avanseze, să devină un om liniștit. E foarte important felul în care comunici cu copilul tău, și la asta lucrez – citesc, mă tot interesez despre felul în care vorbesc”.

Connect-R a mai declarat că Misha, fosta sa parteneră de viață, a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de educația fiicei lor, Maya. ”Este un copil minunat, bun, e un copil foarte receptiv, ascultător cu bun-simț și crescut foarte bine, iar asta i se datorează mai mult Mishei decât mie, pentru că ea a stat foarte mult lângă ea. E un copil care ne surprinde foarte mult. La lecții, este un copil foarte muncitor, silitor, iar din punct de vedere muzical este peste amândoi”, a completat Connect-R.

citește și...