Connect-R, dezvăluiri despre fiica sa. ”I se datorează mai mult Mishei decât mie”

18.05.2021, 16:36
Connect-R, dezvăluiri despre fiica sa. ”I se datorează mai mult Mishei decât mie”
Connect-R, dezvăluiri despre fiica sa.”I se datorează mai mult Mishei decât mie”

Cântărețul Connect-R a vorbit despre fetița sa, Maya, pe care o are din mariajul cu Misha.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani.

Artistul a făcut declarații despre fetița lor, Maya, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Connect-R, dezvăluiri despre fiica sa. ”Este cel mai greu și cel mai frumos, în același timp, să fii tată”

Connect-R a explicat cum este el în postura de tătic. ”Este cel mai greu și cel mai frumos, în același timp, să fii tată. E greu, pentru că faci greșeli și ulterior îți dai seama că ai greșit. Un copil e fragil, mai ales în perioada asta în care crește. Trebuie să fii foarte atent, în special cu limbajul pe care îl folosești, expresiile care îi pot cauza traume sau îl pot înălța, îl pot face să avanseze, să devină un om liniștit. E foarte important felul în care comunici cu copilul tău, și la asta lucrez – citesc, mă tot interesez despre felul în care vorbesc”, a spus cântărețul. ”Sunt cel mai permisiv. Consider că un copil trebuie să aibă libertatea lui, să nu fie constrâns și încerc să o învăț pe fiica mea că autoritatea principală nu trebuie să fie frica, ci mai degrabă rușinea și mă străduiesc ca ea să învețe asta”, a adăugat el.

Connect-R a mai declarat că Misha, fosta sa parteneră de viață, a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de e4ducația fiicei lor, Maya.

”Este un copil minunat, bun, e un copil foarte receptiv, ascultător cu bun-simț și crescut foarte bine, iar asta i se datorează mai mult Mishei decât mie, pentru că ea a stat foarte mult lângă ea. E un copil care ne surprinde foarte mult. La lecții, este un copil foarte muncitor, silitor, iar din punct de vedere muzical este peste amândoi”, a completat Connect-R.

citește și...