Connect-R, declarații despre fiica sa, Maya. ”Aude mai bine și decât mine, și decât maică-sa”

20.08.2021, 12:51
Connect-R, declarații despre fiica sa, Maya. ”Aude mai bine și decât mine, și decât maică-sa”
Connect-R, declarații despre fiica sa, Maya. ”Aude mai bine și decât mine, și decât maică-sa”

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a dat detalii despre fiica sa, Maya, pe care o are din mariajul cu artista Misha. Artistul, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre calitățile fiicei sale, afirmând că micuța are uireche muzicală mai bună de cât a sa și a fostei sale partenere de viață.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani. Connect-R a afirmat, într-un interviu pentru click.ro, că Maya, fiica lui și a Mishei a moștenit talentul muzical de la ei.

”Ne-a moștenit pe amândoi ba, mai mult, e peste noi. Și nu zic asta ca să-mi laud “marfa”, dar efectiv aude mai bine și decât mine, și decât maică-sa”, a declarat artistul.


Connect-R, declarații despre fiica sa, Maya. ”E fantastică”

Connect-R a dezvăluit că micuța Maya urmează să ia lecții de canto. ”A, da, Maya cântă. Cu siguranță are un auz extraordinar și ne încântă auzul de fiecare dată când se pune la pian sau când fredonează o melodie din generic, de la desene animate. E fantastică. Acum urmărim să ia și lecții de canto, urmează să aprofundăm. Face 8 ani în ianuarie”, a spus cântărețul.

Întrebat dacă își mai dorește copii, Connect-R a răspuns: ”Deocamdată am destui, o am pe Maya și îi am pe cei 3 băieți de la Ghetto Gang, care chiar sunt niște copii și pe care i-am adoptat, ca să spun așa, cu totul. Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copii mei. În afară de faptul că i-am ales după niște criterii care țin de talent, sunt niște copii extraordinari. Îmi lipsesc când plec în concerte și eu lor, am observat lucrul ăsta. Pregătesc cu ei primul single și video oficial, care se numește “Porsche Cayenne” și în paralel pregătesc un filmuleț de prezentare cu ei, pentru că au niște povești extraordinare. Vin din familii, dacă spun modeste, aș da-o în lux deja, mai mult decât modeste… Pe Toto, l-am cunoscut acolo (n.r. emisiunea ”Next Star), avea o poveste extraordinară, creștea fără mamă, care era la închisoare. Chiar s-a făcut și un film despre viața lui. M-a impresionat de atunci, pentru că era un bun dansator. Am observat că timpul a trecut și el s-a apropiat de muzică și e rapper în toată regula. Am primit de-a lungul vremii multe demmo-uri și m-am oprit la Ghetto Gang, pentru că copiii trebuie să înțeleagă că nu e de ajuns să scrii bine sau să fi rapper, trebuie să ai ceva în plus. Și asta au ei. Când îi vezi pe celălat trotuar îți dai seama că nu sunt comuni, că e ceva cu ei”.

citește și...