Connect-R are o nouă relație? ”Cine a zis că sunt un tată singur?”

11.12.2020, 13:35
Connect-R are o nouă relație? ”Cine a zis că sunt un tată singur?”
Connect-R are o nouă relație? ”Cine a zis că sunt un tată singur?”

Connect-R a dat de înțeles că are o nouă relație sentimentală.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi.

Cântărețul Connect-RE a fost întrebat de un internaut cum se descurcă în calitate de tată singur. Acesta a dat un răspuns care lasă să se înțeleagă că nu est singur și că are o nouă relație sentimentală. ”Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo”, a spus artistul, citat de spynews.ro.

Ce spune Misha despre bărbatul ideal

Într-o postare pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram, Misha, fosta parteneră de viață a lui Connect-R a explicat cum ar trebui să fie bărbatul care să o cucerească.„Fii cu cineva care te motivează să faci lucrurile mai bune în viața deoarece relațiile sunt mai mult decât a te îndrăgosti. Sunt despre a vă inspira reciproc să deveniți cea mai bună versiune a voastră în fiecare zi”, este mesajul postat de Misha în mediul online.

Despre relația cu Connect-R, Misha declara: ”Nu suntem un cuplu în momentul de faţă. De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”.

„Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult”, spunea Misha la o emisiune de televiziune.

 

citește și...