Connect-R, adevărul despre relația cu Misha. ”Am același respect”

31.01.2021, 12:02
Connect-R, adevărul despre relația cu Misha. ”Am același respect”
Connect-R, adevărul despre relația cu Misha. ”Am același respect”

Connect-R a dat detalii despre relația pe care o are cu Misha, fosta sa parteneră de viață.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care recent a împlinit șapte ani. Invitat în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Connect-R a dat detalii despre relația pe care o are cu fosta sa soție. Întrebat dacă există prietenie după divorț, Connect-R a răspuns: “Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci”.

Connect-R a afirmat că o respectă foarte mult pe cea care i-a fost parteneră de viață, dezvăluind că încă mai locuiesc împreună.  ”Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a completat artistul.

Ce spunea Connect-R despre despărțirea de Misha

Connect-R și Misha au anunțat în 2018 că s-au despărțit și că nu mai formau de ceva vreme un cuplu.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru!”, scria Connect-R pe Instagram în august 2018.

”Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, adăuga artistul la vremea respectivă.

citește și...