Cum se menține în formă Karmen, fiica lui Adi Minune. Ce preparate evită

14.08.2020, 10:49
Cum se menține în formă Karmen, fiica lui Adi Minune. Ce preparate evită
Cum se menține în formă Karmen, fiica lui Adi Minune. Ce preparate evită

Karmen, fiica binecunoscutului artist Adi Minune, a explicat cum reușește să aibă o formă fizică de invidiat.

Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu.

Deși a trecut printr-o naștere, fiica lui Adi Mi8nune, are o siluetă de invidiat. Rânăra a expplicat ce anume face pentru a fi într-o formă fizică foarte bună.

„Nu am probleme cu greutatea, deci nu fac sport de nevoie. Este o plăcere. Fiind artist, simt nevoia de a fi și un model pentru oamenii din jur. Un corp frumos și sănătos ajută la încrederea în sine. Deci sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre. Fiecare mușchi din corpul nostru este important. Încălzirea contează foarte mult, când vine vorba de sport. Încep cu gâtul și apoi fiecărei secțiuni de mușchi îi aloc câte două minute de încălzire”, a declarat Karmen pentru Fitness Mag, citată de spynews.ro.

În ceea ce privește alimentația, Karmen a explicat că a redus dulciurile și preparatele de tip fast-food.

„Nu mănânc mult, mai exact, nu mănânc până mă satur. Mănânc cât am nevoie. Am redus dulciurile și fast-foodul și mă simt foarte bine. Cum ritmul meu nu îmi permite să am mese regulate, mănânc puțin de câte ori am o pauză”, a adăugat ea.

Emoționată când vorbește de familia ei

Karmen este foarte atașată de familia ei. De altfel, într-o postare făcută recent pe contul ei de socializare, aceasta a vorbit cu emoție despre familie.

”Am crescut și mi-am luat zborul. A trebuit să mă desprind ușor de ei ca să mă pot maturiza, să mă simt femeie, și mai apoi, mamă. Aproape că i-am forțat să accepte gândul că mă vor vedea mai rar. Iubirea lor necondiționată mi-a dat aripile de care aveam nevoie. M-am grăbit să fiu om mare.

Acum eu sunt cea care ar da orice să poată petrece cât mai mult timp cu ei. Mi-e dor să mă pot răsfața în brațele lor sau să le spun ce mă doare. De când a venit @iambabyrossi în viața mea înțeleg cum te iubește un părinte. Va mulțumesc pentru că mi-ați dat viață și mi-ați oferit cea mai frumoasă copilărie”, spunea Karmen.

citește și...