Confesiunile fostei gimnaste Diana Bulimar. ”Am avut multe ghinioane în carieră”

24.10.2020, 12:58
Confesiunile fostei gimnaste Diana Bulimar. ”Am avut multe ghinioane în carieră”
Confesiunile fostei gimnaste Diana Bulimar. ”Am avut multe ghinioane în carieră”

Diana Bulimar a fost prezentă în platoul unei emisiuni de televiziune, unde a mărturisit că a avut parte de multe ghinioane în careiera sa de gimnastă profesionistă.

Diana Bulimar a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde și-a amintit de perioada când făcea parte din lotul național de gimnastică feminină. Sportiva a mărturisit că a avut parte de multe ghinioane de-a lungul carierei sale.

“Gimnastica m-a ales pe mine. Am avut foarte multe ghinioane în carieră, dar astea m-au făcut omul care sunt astăzi. Am avut în fiecare an câte o operație, dar am trecut peste. La mine s-a terminat printr-o operație la tendonul ahilian, atunci am zis stop. Mi-am dat seama că pot să continui cu sportul ca antrenoare”, a spus Diana Bulimar.

Diana Bulimar a început gimnastica de mică

Diana Bulimar a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar a decis să se retragă în 2016, din cauza mai multor accidentări.

”Am început gimnastica pe la trei ani și jumătate, patru. Am fost un copil foarte activ și atunci părinții au zis du-te”, a spus ea.

”În momentul în care urci pe podium și îți mai cântă și imnul este ceva de vis. Nu pot să exprim în cuvinte. Este doar un sentiment pe care îl simți doar tu”, a adăugat fosta gimnastă.

Diana Bulimar e antrenoare

Acum Diana Bulimar este antrenoare de gimnastică. Aceasta a afirmat că îi place foarte mult ceea ce face.

”Îmi place la nebunie, chiar dacă eu acum lucrez cu copii mici. După ce am terminat cu sportul am zis că nu mai vreau să aud, am făcut și altă facultate. Nu am vrut să mai aud de sport, dar ușor-ușor parcă totul mă îndruma acolo. După a urmat și o carte, am scris și carte. Și am zis că nu se poate să mă dezlipesc de gimnastică”, a mai spus Diana Bulimar la emisiunea respectivă.

”Lucrez la sala Nadiei Comăneci. Lucrez doar cu copii mici de 2-6 ani. E genial. Au foarte multă energie câteodată…”, a încheiat fosta gimnastă.

citește și...