Confesiunea Vivianei Sposub. ”Abia aștept să le spun nepoților cum mi-am găsit eu sufletul pereche”

01.03.2021, 16:38
Confesiunea Vivianei Sposub. ”Abia aștept să le spun nepoților cum mi-am găsit eu sufletul pereche”
Confesiunea Vivianei Sposub. ”Abia aștept să le spun nepoților cum mi-am găsit eu sufletul pereche”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu actorul George Burcea.

Viviana Sposub trăiește în prezent o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, pe care l-a cunoscut pe perioada participării la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV. George Burcea a format o familie cu cântăreața Andreea Bălan, din mariajul lor rezultând două fetițe, Ella și Clara.

La emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Viviana Spsosub a făcut noi declarații despre relația dintre ea și George Burcea.

Confesiunea Vivianei Sposub. ”Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă”

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche”, a declarat Viviana Sposub despre iubitul ei, potrivit revistei Viva.

Vedeta TV a afirmat că dacă nu l-ar fi cunoscut pe George Burcea la emisiunea ”Ferma” nu l-ar fi băgat în seamă. „Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă. În ziua în care l-am sărutat, am crezut că plec acasă. În pădure am aflat că mai am o șansă, de fapt. Am stat o săptămână în pădure și apoi l-am revăzut pe George. Abia aștept să le spun nepoților cum mi-am găsit eu sufletul pereche”, a completat ea.

În ciuda zvonurilor, Viviana Sposub și George Burcea nu s-au mutat împreună. ”Eu mă văd măritată, tânără vreau să fiu (n.r. mireasă și soție). Nu ne-am mutat împreună, se scriu multe despre noi. Majoritatea lucrurilor au o sămânță de adevăr”, a încheiat aceasta.

citește și...