Confesiunea Taniei Budi. ”Am renunțat la anturaje care nu-mi făceau bine”

31.12.2020, 11:55
Confesiunea Taniei Budi. ”Am renunțat la anturaje care nu-mi făceau bine”
Confesiunea Taniei Budi. ”Am renunțat la anturaje care nu-mi făceau bine”

Tania Budi s-a confesat la o emisiune de televiziune. Vedeta a povestit cum a ajuns să fie foarte selectivă cu oamenii din jurul său.

Tania Budi a explicat, la Antena Stars, că la un moment dat a decis să renunțe la anumite persoane din jurul său după ce și-a dat seama că unele anturaje nu-i făceau bine.

„Cred că ăsta a fost declicul principal. Când mi-am dat seama că trebuie să mă retrag din cercuri de prieteni sau pur și simplu să încetez să vorbesc atât de mult cu anumiți oameni cre simțeam că nu țin la mine. Nu conta atât de mult că mă plac, că nu mă plac, dar era o vibrație așa, ușor negativă. Eu rămâneam încărcată negativ, mă comportam ca atare și m-am îndepărtat ușor și fără să fac rău nimănui. Am rămas cu oamenii cu care comunic frumos. De atunci am început să am o aură din ce în ce mai pozitivă. A venit de la sine după ce am renunțat la anturaje care nu-mi făceau bine. Nu mă mai regăseam”, a mărturisit Tani Budi, citată de spynews.ro. „Eu sunt genul de om căruia nu-i place să bârfească”, a mai spus vedeta.

Cum a ajuns Tania Budi în televiziune

Într-un interviu, Tani Budi a făcut dezvăluiri legate de cariera sa, explicând cum a ajuns să lucreze în televiziune.

”În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toți novice în branșa asta, învățam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admirație profundă pentru crainicele Televiziunii Române și a fost al doilea vis din viața mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deșteaptă decât frumoasă”, a declarat vedeta.

Tania Budi a mărturisit că s-a angajat ușor în TV. ”Simplu. M-am dus în audiență la directorul de atunci al Antenei, dumnealui m-a trimis să dau o probă cu doamna Doina Anastasiu, am dat-o, iar a doua zi m-au anunțat că sunt angajată. Eu aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea, în special, că am o voce bună, dicție, dar și o prezență OK”, a mai spus ea.

citește și...