Confesiunea prezentatoarei TV Denise Rifai. ”Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii”

10.10.2020, 09:59
Confesiunea prezentatoarei TV Denise Rifai. ”Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii”
Confesiunea prezentatoareai TV Denise Rifai. ”Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii”

Vedeta de televiziune Denise Rifai a făcut mărturisiri. Aceasta a vorbit despere viața sa sentimentală, despre căsătorie și copii.

Denise Rifai a debutat în data de 6 octombrie la Kanal D cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Este o cunoscută jurnalistă, dar puțini știu cum este Denise Rifai dincolo de lumina reflectoarelor.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Denise Rifai a mărturisit că și-ar dori să se căsătorească și să aibă copii.

”Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată.

Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a afirmat aceasta.

Denise Rifai, înnebunită după trandafiri

”Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar răspund cu drag întrebărilor de orice fel. Dacă ar fi să vă spun ceva despre mine este că îmi plac trandafirii. Îi consider eleganți, fragili, atât de puri și de profunzi. Delicatețea lor este expusă privirii, dar și apărată de țepi. Îi iubesc și sunt onorată ori de câte ori îi primesc. Îmi plac trandafirii de toate culorile, să fie proaspeți, puternici, să le vezi țepii”, a mai spus jurnalista pentru sursa mai sus-menționată.

Denise Rifai, despre primul salariu

Jurnalista și-a amintit și de primul său loc de muncă, dar și despre primul salariu pe care l-a primit și care a fost în jur de 100 de dolari.

”Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva”, a detaliat aceasta.

 

citește și...