Pe ce a cheltuit Ilinca Vandici primul salariu. ”Nu mă întreba cum am trăit restul lunii”

10.03.2020, 09:21
Pe ce a cheltuit Ilinca Vandici primul salariu. ”Nu mă întreba cum am trăit restul lunii”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a dezvăluit pe ce a cheltuit primul salariu pe care l-a câștigat.

Ilinca Vandici este înnebunită după accesorii. Vedeta de televiziune a mărturisit, pentru libertatea.ro, că atunci când a luat primul salariu a cheltuit banii pe o pereche de încălțăminte al căror preț era piperat, peste bugetul ei de la vremea respectivă.

„Aveam 19 ani când mi-am cumpărat prima pereche de sandale de firmă, chiar din primul salariu. Era un magazin pe Calea Victoriei și țin minte și acum că am văzut vreo trei modele acolo. Eram leșinată, pentru că asta e pasiunea mea. Cu primii bani pe care i-am câștigat m-am dus și mi-am cumpărat acea pereche de sandale. Nu mă întreba cum am trăit restul lunii, dar sandalele le-am cumpărat”, a povestit Ilinca Vandici pentru sursa citată.


Prezentatoarea TV a mai dezvăluit că a avut norocul să fie susținută financiar de părinții ei.

„Până să lucrez în televiziune nu am avut nici un job. Ei au fost singurii care m-au susținut, inclusiv după ce am început să muncesc, întrucât câștigam puțin”, a declarat ea.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV de la noi din țară. Prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu.

citește și...