Confesiunea Oanei Roman. ”Mi-au pus piedici, m-au vorbit oribil, mi-au făcut rău intenționat”

09.06.2020, 12:03
Confesiunea Oanei Roman. ”Mi-au pus piedici, m-au vorbit oribil, mi-au făcut rău intenționat”
Confesiunea Oanei Roman. ”Mi-au pus piedici, m-au vorbit oribil, mi-au făcut rău intenționat”

Oana Roman a explicat că tot ce a reușit să facă în viață a fost pe forțele proprii și că nu a fost ajutată de nimeni. Ba mai mult decât atât, vedeta afirmă că au xistat persoane care i-au făcut rău în mod voit.

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a explicat că a avut parte de numeroase opreliști.

”Cât am reușit să fac până acum în viață, am făcut eu singură. Cu multe opreliști și cu multe idei preconcepute. Singură, dar absolut singură. Fără pile și fără ajutor. Am luptat enorm cu multe. Cu oameni care mi-au pus piedici, m-au vorbit oribil, mi-au făcut rău intenționat. Și mulți o fac și astăzi”, a mărturisit Oana Roman, citată de spynews.ro.

Nu s-a lăsat doborâtă de nimic

Oana Roman a afirmat că deși s-a lovit de foarte multe situații neplăcute, a reușit să treacă peste tot.

”Am luptat cu jigniri, cu umilințe de neconceput, cu bătăi de joc, cu batjocură, cu bârfe, cu diavoli cu chip de om. Și nimic nu m-a doborât încă. Deși uneori obosesc și, încă în naivitatea mea, mă las păcălită și folosită și pun suflet în tot ceea ce fac pentru oameni care nu vor decât să profite. Dar continui să cred că binele pe care îl fac va conta mai mult decât răul care mi se face. Și doar asta mă ține dreaptă. Și fiecare dintre noi ar trebui să gândească așa. E singura soluție!

Sunt exemplul viu că un om poate trece peste munți de răutate. Și o poate face drept și cu capul sus. Nu este totul despre bani, influență și putere. Viața este despre iubire, cunoaștere, demnitate și onoare. Despre amintiri, familie, copii, soare, animale, flori, mare, iarbă, munți, natură și despre bine. Viața nu este despre manipulare,influență și putere”, a completat vedeta.

citește și...