Confesiunea lui Jador. ”Eu mă simt tot sărac în suflet”

02.01.2021, 14:08
Confesiunea lui Jador. ”Eu mă simt tot sărac în suflet”
Confesiunea lui Jador. ”Eu mă simt tot sărac în suflet”

Cântărețul Jador a făcut mărturisiri neașteptate. Acesta a vorbit despre copilăria trită în sărăcie.

Jador este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului în țara noastră. Jador a mărturisit că a trecut prin momente grele când încă nu era cunoscut de public. Artistul s-a născut într-o comună din județul Bacău și provine dintr-o familie care s-a confruntat cu probleme financiare, relatează kanald.ro. Întrebat dacă simte că i s-au schimbat reperele în viață de când a devenit faimos și a cunoscut succesul, artistul a răspuns: „Eu mă simt tot sărac în suflet. E o chestie psihică, nu știu dacă poate să mă înțeleagă cineva, poate am o problemă. Mă simt sărac și inferior oricum că așa mă simt eu și chestia asta mă ajută pentru a fi modest”.

Despre perioadele dificile din viața sa, Jador a spus: ”Mama era bolnavă, tata era bolnav, munceam opt ore și jumătate pe zi. Am fost casier la Carrefour, am lucrat într-un amanet. Am fost manager tot la un magazin de alimente.Am fost contabil vreo trei luni, tot felul de meserii, nu mai știu ce am făcut. La 14 ani am fost omul lui tata care creștea vacile, caii, porcii. Am muncit toată viața și îmi place să muncesc”.

Jador participă la ”Survivor România”

Jador s-a făcut remarcat la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”. Acum, artistul va participa în noul sezon al emisiunii ”Survivor România”, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Înainte de începerea competiției, Jador a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

”De mâine începe o nouă aventură pentru mine… poate cea mai dură dar sunt sigur că va merita. Va fi o experiență de neuitat din care voi avea multe de învățat și care mă va ajuta din multe puncte de vedere! Nu sunt sportiv dar viața m-a învățat să fiu SUPRAVIEȚUITOR în orice situație, sper și îmi doresc să reușesc și de data aceasta.  Vă doresc un an nou minunat și vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce ați făcut pentru mine, sunt unde mi-am dorit datorită vouă. În orice proiect ați fost lângă mine, sper să fiți și acum iar eu să nu vă dezamăgesc. Mă înclin în fața voastră ? MULȚUMESC!! VĂ IUBESC RĂU RĂU ❤❤❤”, a spus cântărețul.

 

citește și...