Afacerile lui Brigitte Pastramă, afectate de pandemie. Bruneta nu-și mai permite orice moft: ‘Prima pe care am concediat-o a fost menajera’

23.01.2021, 17:39
Afacerile lui Brigitte Pastramă, afectate de pandemie. Bruneta nu-și mai permite orice moft: 'Prima pe care am concediat-o a fost menajera'
Afacerile lui Brigitte Pastramă, afectate de pandemie. Bruneta nu-și mai permite orice moft: 'Prima pe care am concediat-o a fost menajera'

Afacerile lui Brigitte și Florin Pastramă au fost afectate serios de pandemia de coronavirus!

Dacă odinioară cei doi soți se implicau cot la cot în bussines-uri și aduceau bani frumoși în casă, iată că lucrurile stau cu totul altfel în prezent. Și-au închis șaormeria din zona Fundeni și au încercat să economisească bani.

Brigitte și Florin Pastramă au probleme mari financiare! Înainte, afacerile le umpleau conturile și le permiteau să-și facă orice moft. Din păcate, vremurile acelea au apus, după cum a mărturisit chiar vedeta.

Brigitte Pastramă, afectată de pandemie

Brigitte Pastramă a precizat că a tăiat drastic din cheltuieli, după ce afacerile sale au fost puse pe butuci. Ea a mărturisit că și-a concediat menajera, care încasa 1.000 de euro pe lună.

‘Prima pe care am concediat-o a fost femeia pe care o aveam în casă. Avea 1000 de euro pe lună, era bonă internă. Mă costa foarte mult. Acum vreau una care să vină doar de 3 ori pe săptămână. Am dat anunț de angajare’, a spus Brigitte la Antena Stars.

În vara lui 2020, Florin Pastramă și Brigitte au decis să închidă șaormeria, după ce au văzut că vânzările au scăzut. Fast food-ul a fost scos la vânzare cu prețul de 57.000 de euro.

‘Adevărul e că Florin era starul shaormeriei, eu spălam pe la cratițe, el doar ieșea afară să dea interviuri. Toate business-urile mele s-au dus în cap pe pandemie’, a mai spus Brigitte.

‘Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună’, așa suna anunţul postat de Brigitte pe site-ul OLX la începutul verii.

citește și...