Confesiunea lui Andrei Aradits: ”Îmi găseam scuze ca să am dreptate”

29.08.2020, 15:11
Confesiunea lui Andrei Aradits: ”Îmi găseam scuze ca să am dreptate”
Confesiunea lui Andrei Aradits: ”Îmi găseam scuze ca să am dreptate”

Actorul Andrei Aradits, interpretul personajului negativ din serialul ”Vlad”, s-a confesat în cadrul unui interviu.

Andrei Aradits a acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Acesta a fost întrebat în ce situații i s-a întâmplat să fie personajul negativ în propria viață.

”Asta e o întrebare complicată care necesită fie o mărturisire abisală de breaking-news, fie un joc de glezne grațios de PR… Au fost momente în care ceea ce făceam era rău. Știam că e rău. Și îmi găseam scuze ca să am dreptate. La fel ca toată lumea. Toți avem dreptate”, a mărturisit actorul.

Andrei Aradits a afirmat că umor l-a ajutat de foarte multe ori să depășească momentele mai dificile di viață.

”Întotdeauna m-a ajutat umorul. Cred că e singura modalitate de a scăpa de probleme. Cred că de-aia există umorul. Ați văzut vreun sinucigaș cu umor? Umorul schimbă perspectiva lucrurilor. Micșorează suferința și minimalizează tragedia”, a mai spus el pentru sursa mai sus-citată.

Ce spune despre personajul pe care îl interpretează în serialul ”Vlad”


Andrei Aradits îi dă viață personajului Ștefan Dragomir în serialul ”Vlad”, de la Pro TV. Actorul a făcut câteva declarații despre personajul său.

“Personajul meu Ștefan nu există. Eu sunt Ștefan. Încercăm să fim naturali într-un context aparent artificial. Acesta este personajul. Încercăm să mințim cât mai puțin și atunci personajul se creează din aducerea unui adevăr în gesturi mărunte”, a declarat Andrei Aradits, citat de protv.ro.

Când începe serialul ”Vlad”

Veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”. Serialul revine la Pro TV cu noi episoade din cel de-al treilea sezon.

Al treilea sezon al serialului „Vlad”, care a debutat la Pro TV pe 24 februarie și ale cărui filmări au fost suspendate pe 18 martie și reluate la începutul lunii iulie s-au finalizat.

Sezonul 3 va continua la Pro TV din 14 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30.

 

citește și...