Cine este și cum arată soția lui Andrei Aradits. Au 16 ani de căsnicie

05.07.2020, 12:54
Cine este și cum arată soția lui Andrei Aradits. Au 16 ani de căsnicie
Cine este și cum arată soția lui Andrei Aradits. Au 16 ani de căsnicie

Actorul Andrei Aradits are o familie foarte frumoasă, pe car însă prefeă să o țină departe de ochii curioșilor.

Pe Andrei Aradits, telespectatorii îl știu din postura de fost jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, dar și din serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, unde actorul interpretează personajul negativ.

În plan personal, Andrei Aradits este familist convins. Acesta este căsătorit cu Andreea. Cri doi au aniversat, în data de 3 iulie 2020, 16 ani de căsnicie. Despre partenera de viață a lui Andei Aradits nu se știu foarte multe lucruri.

Andreea Aradits este instructor de yoga. Ea este cea care a făcut primul pas în relație.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare ale serialului În familie!. Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: ”Do you believe in love at first sight or should I walk by again?” (n.r. Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec pe lângă tine încă o dată) Am zis: ”Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta””, a povestit Andrei Aradits într-un interviu pentru revista Femeia, potrivit click.ro.

Fiul lor are 15 ani

Andrei Aradits și soția sa au împreună un băiat. Acesta se numește Eric și are 15 ani.


”Trece clasa a X-a, 15 ani. Face parkour, s-a antrenat singur”, a declarat actorul pentru sursa mai sus menționată.

”Sportul este un fel de hobby și e ce au nevoie să facă copii la vârsta asta. Nu știu dacă o să facă parkour de performanță dar…”, a completa soția lui Andrei Aradits.

Aceasta a mai spus că Eric este pasionat și de montaj.

”Am observat că a devenit foarte priceput la montaj, l-a ajutat pe Andrei să monteze niște reclame și nu ne așteptam să se priceapă…”, a explicat Andreea Aradits.

citește și...