Confesiunea Irinei Rimes. ”Mă consider norocoasă, pentru că sunt iubită”

06.07.2022, 15:03
Confesiunea Irinei Rimes. ”Mă consider norocoasă, pentru că sunt iubită”
Confesiunea Irinei Rimes

Cântăreața Irina Rimes, în vârstă de 30 de ani, a făcut mărturisiri de suflet în cadrul unui interviu. Aceasta a vorbit despre viața, declarând că se simte un om fericit. ”Dar dacă ar fi să fac o medie, mă consider fericită. Mă consider norocoasă, pentru că sunt iubită”, a declarat binecuscuta artistă din  Republica Moldova.

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală.  În plan personal, Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, dar a ajuns la divorț. În prezent, cântăreața are o relație cu francezul David Goldcher, care activează tot în domeniul muzical.

Artista a făcut mărturisiri, pentru revista Unica, despre viața sa, afirmând că se consideră o persoană fericită și norocoasă pentru că este iubită.

Confesiunea Irinei Rimes. ”În general, e greu să separi viața profesională de cea personală atunci când viața profesională îți ocupă tot timpul”

 

”Sunt fericită. Chiar dacă nu pare mereu. Per total, sunt o persoană fericită. Eu nu cred în fericirea continuă, cred că momentele de fericire sunt acelea pe care le vânăm, uneori făcând drumuri lungi și anevoioase sau sacrificii enorme. Dar dacă ar fi să fac o medie, mă consider fericită. Mă consider norocoasă, pentru că sunt iubită”, a declarat Irina Rimes.


Întrebată dacă viața de artist este un impediment într-o relație sentimentală, cântăreața a răspuns: ”În general, e greu să separi viața profesională de cea personală atunci când viața profesională îți ocupă tot timpul. Când ești artist, nu poți lucra 8 ore pe zi, de la 9 la 17 sau care-o fi programul. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta. Respiri cu asta, te hrănești cu asta, n-ai cum să lași problemele sau victoriile după ușă atunci când treci pragul casei. Și, la un moment dat, iubitul tău devine partenerul tău. Tocmai de aceea cred că există multe artiste sau mulți artiști care îi au manager pe soții sau partenerii lor de viață”.

citește și...