Confesiunea dureroasă a Danei Rogoz. ”Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea”

16.10.2020, 09:58
Confesiunea dureroasă a Danei Rogoz. ”Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea”
Confesiunea dureroasă a Danei Rogoz. ”Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea”

Actrița Dana Rogoz și-a deschis sufletul și a vorbit despre părinții săi. Vedeta a scos la iveaă amănunte mai puțin știute din trecutul său.

Dana Rogoz a mărturisit la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, cât de mult a simțit lipsa tatălui său în momentul în care părinții săi au divorțat.

”Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani, relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, a explicat Dana Rogoz, citată de click.ro.

Actrița și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, când abia devenise mamă, lucru care a afectat-o foarte mult.

”Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung, pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a completat vedeta, conform sursei menționate.

Dana Rogoz e căsătorită și are doi copii

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.  Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat anul acesta opt ani de mariaj.

citește și...