Confesiunea Andreei Mantea. ”M-am întrebat adesea dacă fiul meu este fericit, dacă totul este bine, dacă am greșit cu ceva”

26.10.2020, 16:29
Confesiunea Andreei Mantea. ”M-am întrebat adesea dacă fiul meu este fericit, dacă totul este bine, dacă am greșit cu ceva”
Confesiunea Andreei Mantea. ”M-am întrebat adesea dacă fiul meu este fericit, dacă totul este bine, dacă am greșit cu ceva”

Andreea Mantea a făcut mărturisiri de suflet. Vedeta de televiziune a vorbit despre temerile pe care le-a avut la un moment, legate de fiul ei David.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea este mamă singură. Bruneta are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Prezentatoarea a mărturisit, pentru libertateapentrufemei.ro, că unele dintre cele mai grele întrebări pe care și le-a pus ei însăși au fost legate de băiețelul ei.

”Au fost mai multe de-a lungul timpului. Sunt genul de persoană care tinde spre fericire, spre iubirea supremă, tot timpul îmi adresam întrebarea dacă vreau mai mult, dacă este bine modul în care procedez … Acestea sunt cele mai grele întrebări. Fiind o mamă singură, m-am întrebat adesea dacă fiul meu este fericit, dacă totul este bine, dacă am greșit cu ceva, dacă trebuie să mai fac ceva. Acum nu mai am nicio întrebare. Au fost, cândva…”, a declarat aceasta.

Andreea Mantea, despre noul proiect de la Kanal D

Bruneta a vorbit și despre reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Vedeta a afirmat că a fost dorința ei de a avea acest realty show și de a le arăta oamenilor din fața micilor ecrane cum este viața ei dincolo de lumina reflectoarelor.

”Eu mi-am dorit acest reality-show, nu a fost nevoie să mă convingă nimeni. Îmi iubesc foarte mult publicul și am vrut să mă arăt în fața oamenilor exact așa cum sunt, alături de cei pe care-i iubesc sau în diverse momente, activități de peste zi. Dincolo de profesionistul de televiziune, de prezentatorul Andreea Mantea există un om foarte bun și foarte interesant. Sunt înconjurată de oameni cu povești de viață ce merită împărtășite, așa că m-am gândit să le arăt și celor din fața micilor ecrane acest lucru, să vadă și ei ce face Andreea Mantea zi de zi, ce preocupări are, ce o bucură, ce o deranjează, ce o face să fie fericită, împlinită, cu cine stă de vorbă. Vreau să le ofer telespectatorilor clipe din viața mea și imi doresc să aibă și ei parte de relaxare, de bucurie, de întâlniri frumoase”, a spus Andreea Mantea pentru sursa menționată.

citește și...