Confesiunea Alinei Pușcău. ”Am fost foarte supărată, am fost foarte orgolioasă, foarte mult ego și mă termina ego-ul ăsta și mândria, dar eu tot nu mă lăsam”

23.11.2022, 16:00
Confesiunea Alinei Pușcău. ”Am fost foarte supărată, am fost foarte orgolioasă, foarte mult ego și mă termina ego-ul ăsta și mândria, dar eu tot nu mă lăsam”
Confesiunea Alinei Pușcău

Modelul de talie internațională Alina Pușcău, în vârstă de 41 de ani,  s-a confesat în cadrul podcastului realizt de vedeta de televiziune Ilinca Vandici. Alina Pușcău a vorrbit despre părinții săi și despre relația cu tatăl său. ”Am fost foarte supărată, am fost foarte orgolioasă, foarte mult ego și mă termina ego-ul ăsta și mândria, dar eu tot nu mă lăsam”, a mărturisit vedeta.

Alina Pușcău este un model de talie internațională. S-a născut în februarie 1981, în București. Trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. În anul 1998 a câștigat concursului Elite Model Look, la vârsta de 16 ani.  Cel mai recent proiect de televiziune în care a fost implicată vedeta a fost show-ul ”Ferma”, de la Pro TV.

Prezentă la podcastul realizat de Ilinca Vandici – ”Te ascult”, Alina Pușcău și-a deschis sufletul și a scos la iveală amănunte ma puțin cunoscute din relația cu părinții săi, dar a făcut și dezvăluri despre momentele difcile din viața sa.

Confesiunea Alinei Pușcău. ”Eu sunt aici să vindec ce nu au putut ei să facă”

“Tatal meu a decedat acum vreo 10 ani și eram supărată pe el și am crezut că e vina mea. Tot timpul am crezut că eu sunt vinovată, că nu am vrut să vorbesc cu el. I-am divorțat pe părinții mei, i-am luat casă mamei mele și tatăl meu în fiecare zi voia să vorbească cu mine. În fiecare zi mă suna. Cinci ani de zile. Am fost foarte supărată, am fost foarte orgolioasă, foarte mult ego și mă termina ego-ul ăsta și mândria, dar eu tot nu mă lăsam.

Am fost foarte încăpățânată și nu am vrut să răspund și într-o zi sora mea m-a sunat, vezi că o să moară, că ajunsese Salvarea la el, că a făcut un atac de cord. Și atunci am înțeles că în viață, mai ales cu părinții, trebuie să lași poarta deschisă și că eu trebuie să îmi accept părinții așa cum sunt, pentru că eu sunt unealta prin care eu pot să vindec asta. Eu sunt aici să vindec ce nu au putut ei să facă.

Nu am reusit să vorbesc cu el, dar am fost la înmormântarea lui (…) Eu am crescut să cred că bărbații care te resping, te cerți cu ei și se întorc la tine, acolo este iubire! Dar nu este iubire! Este o boală. (…) Nu am vrut să mă căsătoresc, nu am vrut să am copii până nu găsesc liniștea asta de care am nevoie”, a declarat Alina Pușcău, transmite protv.ro.


Despre cum a încercat să-și vindece rănile, fostul model a spus: ”Am fost și religioasă, am luat-o și cu religia… M-am făcut și evreică… Am încercat totul în viață… Doar să găsesc drumul meu… Am avut și depresii… Nu știu dacă erau depresii. Nu eram depresivă, dar am avut căderi…”.

Alina Pușcău s-a iubit cu starul hollywoodian Vin Diesel

În urmă cu ani, Alina Pușcău  a avut o idilă cu actorul Vin Diesel. Într-un interviu pentru  emisiunea ”Teo Show”, aceasta a făcut dezvăluiri din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu starul hollywoodian Vin Diesel.

”L-am cunoscut pe Vin Diesel la 17 ani. Abia câștigasem Elite Model Look și eram toate fetele la un dinner și Vin Diesel era chiar în capăt (n.r. al mesei), avea ochelari și arata ca în Matrix. Țin minte că avea un palton de piele, totul era în piele și mă uităm ”Cine e asta cu ochelari, cine se crede el?”.(…) Am avut o relație doi ani de zile. Era timid, rușinos în fața mea, nu știu de ce. Este un om extraordinar. Este foarte liniștit și de treaba, e un om de casă, dar nu am fost pregătită pentru ceva mai serios. Îmi zicea că vrea să aibă copii, dar aveam 20 de ani, lucram foarte mult și călătoream foarte mult”, a detaliat Alina Pușcău, citată de wowbiz.ro.

citește și...