Confesiunea Alexandrei Stan. ”Traumele din copilărie tot mai apar”

16.08.2021, 13:10
Confesiunea Alexandrei Stan. ”Traumele din copilărie tot mai apar”
Confesiunea Alexandrei Stan. ”Traumele din copilărie tot mai apar”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, s-a confesat în cadrul unui interviu. Artista a vorbit despre traumele din copilărie, despre terapia pe care a făcut-o și despre cum se simte în prezent. ”Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar”, a mărturisit binecunoscuta cântăreață pentru revista Viva.

Alexandra Stan a trecut prin diverse probleme. Cântăreața a vorbit despre dramnele din copilărie și a mărturisit cum a reușit să treacă peste acestea cu ajutorul terapiei.

”Sunt OK. Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații”, a declarat artista pentru revista Viva.


Confesiunea Alexandrei Stan. ”Cred că e important să facem tot timpul terapie”

”Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi. Felul în care te tratează îți aduce aminte de liceu sau te duce cu gândul în generală, când erai tratat într-un anumit fel, să zicem, dau un exemplu. Cred că e important să facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales că am făcut un pas mare și consider că fiecare om e bine să aibă acolo un moment pentru el, când să se descarce”, a mai spus vedeta.

Alexandra Stan a explicat că încă face terapie: ”Terapie, da, fac. Nu pot să spun că mai am temeri și anxietăți, chiar nu mai am. Sunt mult mai relaxată, dar, din când în când, merg să îmi spun gândurile, pentru că unele gânduri nu sunt neapărat bune
și e bine să îmi dau seama de ce se întâmplă asta”.

Alexandra Stan s-a căsătorit de curând

Cântăreața Alexandra Stan a decis recent să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. Alexandra Stan a povestit, într-un recent interviu,  ce a atras-o la partenerul ei de viață, Emanuel Necatu, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe. Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele”, a mărturisit Alexandra Stan.

citește și...