Confesiunea actriței Paula Chirilă. ”Am fost în câteva proiecte care nu-mi aduceau cine știe ce satisfacție personală sau profesională”

01.08.2021, 15:44
Confesiunea actriței Paula Chirilă. ”Am fost în câteva proiecte care nu-mi aduceau cine știe ce satisfacție personală sau profesională”
Confesiunea actriței Paula Chirilă. ”Am fost în câteva proiecte care nu-mi aduceau cine știe ce satisfacție personală sau profesională”

Actrița Paula Chirilă, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații despre viața sa profesională în cadrul unui podcast. Aceasta a vorbit despre proiectele în care a fost implicată de-a lungul anilor. ”Am fost în câteva proiecte care nu-mi aduceau cine știe ce satisfacție personală sau profesională”, a declarat actrița Paula Chirilă.

Paula Chirilă a vorbit, în cadrul unui podcast găzduit de Silviu Petcu și Alexandru Zob, despre cariera sa profesională.Vedeta a afirmat că, de-a lungul anilor, a fost implicată și în proiecte care nu i-au oferit prea mare satisfacție personală sau profesională. În prezent, Paula Chirilă este co-prezentatoare la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, dar și co-prezentatoare, alături de Romică Țociu, în cel mai nou sezon al show-ului ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Confesiunea actriței Paula Chirilă. ”Eu și prostituatele de la gară eram pe aceeași scară în mintea unor colegi”

“Recunosc că am fost în câteva proiecte care nu-mi aduceau cine știe ce satisfacție personală sau profesională, dar îmi aduceau niște bani, oricât m-ar fi înjurat cineva spunând că e prostituție artistică. Zic, lasă, că vorbele nu-mi plătesc chiria, nu-mi hrănesc copilul”, a declarat Paula Chirilă, potrivit wowbiz.ro.

“Eu lucram în televiziune înainte de epoca telenovelelor. Eu și prostituatele de la gară eram pe aceeași scară în mintea unor colegi. Zic, lasă-mă cu părerologii ăștia care nu au o chiflă în stomac. M-am săturat de părerologi care stau într-o garsonieră și ei fac artă. Zic, ia, fă și artă, și bani, poți să le combini?”, a mai spus aceasta.

Paula Chirilă a fost căsătorită și are un copil

Paula Chirilă, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

Paula Chirilă a fost asistentă medicală

Paula Chirilă a lucrat, cu ani în urmă, ca asistentă medicală. Despre acea perioadă din viața ei a vorbit vedeta pentru okmagazine.ro. Vedeta a lucrat la Spitalul de Urgență după ce a terminat liceul sanitar.

“Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa. După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani”, mărturisea Paula Chirilă.

citește și...