Conacul cuplului David și Victoria Beckham a fost spart de hoți. Familia se afla în casă în timpul jafului

31.03.2022, 21:14
Conacul cuplului David și Victoria Beckham a fost spart de hoți. Familia se afla în casă în timpul jafului
File photo dated December 10, 2018 of David Beckham and Victoria Beckham attending The Fashion Awards 2018 In Partnership With Swarovski at Royal Albert Hall in London, UK. Reports are circulating that Victoria and David Beckham contracted Covid-19 earlier this year after partying in Los Angeles. According to The Sun newspaper, the couple and a number of relatives, friends and employees came down with the virus and decided to keep it a secret. The family allegedly became ill back in March when the couple flew to the US for Mr Beckham to attend duties for his football club Inter Miami. Photo by ABACAPRESS.COM

Conacul din vestul Londrei al lui David și Victoria Beckham a fost spart în timp ce cuplul se afla acasă. Obiecte în valoare de „mii de lire” au fost furate. Un bărbat mascat a intrat în locuința lor în valoare de 40 de milioane de lire sterline din vestul Londrei.

Se crede că spargerea casei de 40 de milioane de lire sterline a cuplului din Kensington a avut loc târziu în seara zilei de 28 februarie, în timp ce aceștia se aflau acasă cu fiica lor în vârstă de 10 ani, a raportat The Sun.

Casa, aflată în zona exclusivistă Holland Park, are 7 dormitoare și este dotată cu centru spa, piscină, sala de forţă şi salon de înfrumuseţare.

Casa de 47 de milioane de euro a lui David Beckham a fost spartă

Efracția nu a fost descoperită până când fiul cuplului, Cruz Beckham, în vârstă de 17 ani, s-a întors acasă după o noapte petrecută și a găsit o fereastră spartă într-un dormitor.

Între timp, bărbatul mascat plecase deja cu o pradă bogată de haine la modă și dispozitive electronice, relateză ANSA. Adolescentul în vârstă de 17 ani i-a mărturisit tatălui său David ce s-a întâmplat și acesta a sunat de urgență la poliție. Imediat au început să caute peste tot, ca să se asigure că hoțul nu se află încă în locuința lor.

Bunuri în valoare de mii de lire sterline au fost furate

Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane a confirmat că ofițerii au răspuns la rapoartele despre o spargere la o adresă rezidențială din zona W11 din Kensington la 12:37 pe 1 martie. S-a considerat că spargerea a avut loc între orele 20.30 și 23.30.

Ei au adăugat că o serie de articole au fost raportate furate. Nu au fost efectuate arestări, iar cercetările continuă.

Potrivit Sun, articolele dispărute includ „mii de lire sterline de bunuri și produse electrice”.

Ziarul a sugerat că hoțul ar fi putut fi un „spărgător” foarte profesionist, care și-a folosit abilitatea atletică pentru a se cățăra peste poartă și a scoate o țeavă de scurgere înainte de a sparge fereastra unuia dintre cele șase dormitoare ale casei.

Cartierul familiei Beckham, din Holland Park, este cunoscut pentru densitatea proprietăților luxoase de mare valoare, ceea ce duce la porecla de „rândul milionarilor”. Vecinii celebri includ mogulul muzicii Simon Cowell și cântăreții Elton John și Robbie Williams.

Casa lui Cowell a fost jefuită în timp ce el și familia sa dormeau în 2015, vinovatul furând bijuterii în valoare de peste 1 milion de lire sterline, precum și pașapoarte.

citește și...