Fiul cel mare al lui Beckham, amorezat până peste cap de logodnica lui! Cu cine se însoară Brooklyn

04.08.2020, 00:04
Fiul cel mare al lui Beckham, amorezat până peste cap de logodnica lui! Cu cine se însoară Brooklyn
Fiul cel mare al lui Beckham, amorezat până peste cap de logodnica lui! Cu cine se însoară Brooklyn/ foto: profimedia

Brooklyn Beckham, fiu cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, și-a găsit sufletul pereche și urmează să se căsătorească cu aleasa inimii sale.

Deși are doar 21 de ani, tânărul a cerut-o deja în căsătorie pe iubita lui, iar acesta a spus un mare ‘DA’. Cei doi îndrăgostiți au făcut marele anunț pe rețelele de socializare, în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Brooklyn Beckham se va însura cu fotomodelul Nicola Peltz, în vârstă de 25 de ani. Acesta este amorezat până peste cap de frumoasa blondină și nu pierde ocazia în a-i face declarații de dragoste publice viitoarei soții.

Brooklyn Beckham se însoară la 21 de ani

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se iubesc din luna noiembrie a anului trecut, după ce fiul lui David Beckham s-a despărțit de modelul Hana Cross.

Acum două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine, iar ea a spus da. Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și, cândva, cel mai bun tată’, a scris Brooklyn pe Instagram.

Imediat după ce aceștia au făcut marele anunț, David și Victoria Beckham au scris și ei câteva cuvinte emoționante despre viitorul eveniment extrem de important din viața fiului lor.

‘Cele mai minunate vești! Nu puteam să fim mai fericiți pentru că Brooklyn și Nicola se căsătoresc! Vă dorim multă dragoste și o viață plină de fericire! Vă iubim mult pe amândoi’, a fost mesajul transmis de Victoria.

Cine este Nicola Peltz

Cât despre inelul de logodnă, apropiații familiei Beckham au dat din casă: ‘Estimez că diamantul este în jur de cinci carate, creat într-un stil clasic, exact ce ți-ai dori de la o piatră prețioasă de acea calitate și mărime. Simplitatea inelului face ca piatra să fie în prim-plan, exact cum ar trebui… un diamant mereu o să fie la modă’, scriu cei de la Bazaar.

Nicola Peltz este de profesie actriță și fotomodel. Ea a fost nominalizată la premiul Teen Choice pentru cel mai bun debut cinematografic. De asemenea, logodnica lui Brooklyn Beckham provine dintr-o familie bogată.

Tânăra este fiica unui miliardar american, Nelson Peltz, iar mama ei Claudia Heffner, a fost fotomodel. Conform tabloidului The Sun, tatăl Nicolei, Nelson (78 de ani), are o avere în jurul a 1,3 miliarde de lire sterline.

 

citește și...