Codruţa Filip si Valentin Sanfira s-au căsătorit religios! Primele poze de la nunta celor doi artiști. FOTO

15.10.2022, 20:42
Codruţa Filip si Valentin Sanfira s-au căsătorit religios! Primele poze de la nunta celor doi artiști. FOTO
Codruţa Filip si Valentin Sanfira s-au căsătorit religios! Primele poze de la nunta celor doi artiști. FOTO

Soliștii de muzică populară Codruţa Filip si Valentin Sanfira s-au căsătorit religios, sâmbătă, 15 octombrie. În ultimii doi ani, artiștii au fost nevoiți să-și amâne evenimentul de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus. 

Codruţa Filip si Valentin Sanfira, unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică popualară, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 15 octombrie 2022. La evenimentul grandios au luat parte prietenii și apropiații celor doi. Petrecerea a avut loc la un restaurant de fițe de lângă Capitală.

Codruţa Filip si Valentin Sanfira au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu

Pentru ziua cea mare, mirele a purtat un costum negru, cămașă albă și papion, în timp ce mireasa a strălucit într-o rochie de prințesă, cu mâneci lungi.

„Ne-am căsătorit. Mergem la petrecere”, a spus cântărețul după ce s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Codruța, într-o filmare de pe Instagram.

Codruţa Filip si Valentin Sanfira sunt împreună de ani buni. Solistul de muzică populară mărturisea că tânăra i-a intrat la inimă din prima secundă de când a văzut-o.

Se iubesc de ani buni

 „M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe. Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”, spunea artistul în trecut, scrie stiridirecte.ro.

În cadrul unei emisiuni TV, Codruța Filip a precizat că se ceartă destul de des cu partenerul ei de viață, însă de cele mai multe ori, discuțiile pornesc de la glume sau lucruri nesemnficative.

 „De la nimic pornesc certurile noastre. Nu ne țin foarte mult pentru ca e pe reprize, ne împăcăm ca sa ne certam iar. Era sa ne certam și la cununia civilă pentru ca eu am întârziat 30 de minute. Anul asta facem și nunta, cu vreo 300 de invitați”, a declarat Valentin Sanfira, la o emisiune tv.

citește și...