Codruț de la ‘Puterea dragostei’, dezvăluiri-bombă despre noua concurentă

23.12.2020, 15:27
Codruț de la 'Puterea dragostei', dezvăluiri-bombă despre noua concurentă
Codruț de la 'Puterea dragostei', dezvăluiri-bombă despre noua concurentă

Noi tensiuni în casa ‘Puterea dragostei’, înainte de Crăciun! Momentele de violență fizică și verbală sunt la ordinea zilei printre concurenți, deși prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, i-a avertizat în repetate rânduri. 

Unii concurenții ai show-ului matrimonial se află în izolare din cauza coronavirusului, însă au avut ocazia să intervină în emisiune prin videocall. Cei care lipsesc din casă sunt Mariana, Codruț, George și Cristian Marinescu.

În ediția de miercuri, 22 decembrie, două noi concurente au pășit în casa ‘Puterea dragostei’, Daiana și Izabel. Una dintre ele, Daiana, a fost imediat pusă la zid.

Codruț de la ‘Puterea dragostei’ s-a luat de noua concurentă din casă

Într-o intervenție telefonică, Codruț a făcut dezvăluiri bombă despre tânără. El a spus că o cunoaște deja pe Daiana fără haine.

Enervată la culme de afirmațiile lui Codruț, Daiana a încercat să explice că nu este nimic adevărat din ce a spus concurentul. Și Rareș a confirmat spusele lui Codruț.

Cristina Mihaela: Daiana, tu n-ai reacționat în niciun fel. Totuși, Rareș a afirmat că te cunoaște fără haine.

Daiana: Nu are cum să mă cunoască fără haine, din moment ce nu este așa. Să nu mă mai provoace Rareș și să spună astfel de minciuni.

Cine sunt concurenții infectați cu COVID-19

Echipa de la Kanal D a luat toate măsurile de precauție pentru cei absenți din show-ul matrimonial. În plus, aceștia sunt testați periodic.

Primul concurent care a avut semne de COVID-19 a fost Codruț, căruia i s-a făcut rău în gală. Fostul partener al Alexandrei a crezut că a fost vorba despre o simplă răceală.

Cei trei băieți infectați cu noul coronavirus sunt Marinescu, George și Codruț, iar aceștia au fost puși în izolare imediat după primirea rezultatului pozitiv al testului.

Dintre fete, Mariana a fost cea depistată cu coronavirus, însă ea nu a prezentat niciun fel de simptom. În timpul carantinei, George ar fi încălcat regulamentul pentru că voia neapărat să își cumpere haine.

citește și...