O nouă eliminare la ”Puterea Dragostei”. Cine a părăsit casa

14.12.2020, 10:00
O nouă eliminare la ”Puterea Dragostei”. Cine a părăsit casa
O nouă eliminare la ”Puterea Dragostei”. Cine a părăsit casa

O nouă eliminarea a avut loc la emisiunea ”Puterea Dragostei”, filmată în Turcia și difuzată de postul de televiziune Kanal D.

În urma voturilor exprimate de concurenții de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, în gala de duminică Maia și Mihai au ajuns in pericol de eliminare. Favoriții săptămânii au fost Alexandra și Marinescu. Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea emisiunii, a anunțat că liderul casei a fost desemnată Alexandra, cea care a câștigat și premiul în valoare de 1.500 de euro.

Potrivit kanald.ro, cel care a părăsit casa ”Puterea Dragostei” a fost Mihai. Mihai a părăsit emisiunea pentru a doua oară, la scurt timp după ce revenise în casa iubirii pentru a-și întâlni marea dragoste. Deși nu a reușit sa petreaca prea mult timp în casa ”Puterea Dragostei”, Mihai a încercat să se apropie de Andrada, mai ales după ce aceasta se despărtise oficial de Alexandru.

Emisiunea ”Puterea Dragostei”, la al treilea sezon

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial. Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

Prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” a mărturisit de curând că este foarte concentrată pe cariera sa profesională și petrece foarte multe ore la filmările pentru emisiune.

”Viața mea este plină! Filmăm foarte multe ore la “Puterea dragostei”, iar în zilele în care avem un mic “respiro”, în weekenduri, vin acasă, să-mi văd familia și prietenii. Timpul trece rapid, așa că imediat revin la muncă, cu drag, pe platourile de filmare. Nu prea am timp să mă răsfăț în timpul săptămânii”, a afirmat ea.

citește și...