Ce spune Ligi de la ‘Puterea dragostei’ despre relația amoroasă cu Livian. ‘Mi-am făcut curaj să…’

22.12.2020, 13:59
Ce spune Ligi de la 'Puterea dragostei' despre relația amoroasă cu Livian. 'Mi-am făcut curaj să...'
Ce spune Ligi de la 'Puterea dragostei' despre relația amoroasă cu Livian. 'Mi-am facut curaj să...'

Livian Pop și Ligia Dolha de la ‘Puterea dragostei’ au lăsat să se înțeleagă că au o relație amoroasă.

Pe rețelele de socializare, fostul iubit al Biancăi Comănici a publicat o imagine cu focoasa blondină, iar cei mai mulți s-au întrebat dacă cei doi formează un cuplu.

Livian Pop și Ligia Dolha au fost unii dintre cei mai controversați concurenți de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2. Recent, Ligi a decis să pună punct speculațiilor referitoare la relația cu Livian și a dat cărțile pe față.

Ce relație are Ligi cu Livian

Tânăra a mărturisit că este bună prietenă cu Livian și lucrează împreună cu el la un proiect comun.

‘O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ.

Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca. Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista’, a spus Ligi pe un live facut pe contul sau de Instagram.

‘Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție. Urmează să scoatem ceva frumos împreună’, spunea fiul lui Nelson Mondialul în urmă cu ceva timp.

Livian s-a despărțit recent de Florentina

Livian Nelson Pop, fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’, s-a despărțit de Florentina, tânăra cu care avea o relație în timp ce se afla în competiția de la Kanal D. Livian a fost cel care a anunțat primul că nu mai este împreună cu Florentina.

‘După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse’, a fost mesajul lui Livian.

citește și...