Codrin Ștefănescu, mesaj după moartea lui Costin Mărculescu. ”Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar șase! Plus lāutarii”

12.06.2020, 12:28
Codrin Ștefănescu, mesaj după moartea lui Costin Mărculescu. ”Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar șase! Plus lāutarii”

Codrin Ștefănescu, membru PSD, a vorbit despre Costin Mărculescu, cu care era prieten. Acesta afirmă că nu știa că actorul are probleme și că se simțea singur.

Într-un mesaj pe care l-a postat pe contul de socializare după moartea lui Costin Mărculescu, Codrin Ștefănescu și-a amintit și despre una dintre petrecerille pe care artistul le-a organizat de ziua sa. Invitase 200 de ersoane, însă doar șase au venit să-l sărbătorească pe Costin Mărculescu.

”Rămas bun, prieten vechi! Așteptam noua ta carte, așteptam petrecerea de ziua ta. Nu știam că te simti singur și părăsit de toți, nu stiam că ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oară când am vorbit. Probabil că nu ai spus nimānui.

Țin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste două sute de prieteni, am fost doar șase! Plus lăutarii. Și a fost extraordinar! Ți-am spus și noi că lumea e rea, nepăsătoare și uitucă. Dar tu ai continuat să zâmbești si să speri. Că oamenii vor deveni buni și valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu să te ocrotească, Costin Mărculescu!”, a spus Codrin Ștefănescu.

 

A fost găsit mort în cadă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct, potrivit legiștilor. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Va fi înmormântat sâmbătă

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. Lângă sicriul artistului a apărut și o cruce, pe care este scris numele lui, dar și ziua de naștere și ziua decesului. Familia a legat în partea de jos a crucii drapelul României.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

citește și...