Codin Maticiuc dezvăluie: ”Speak și Ștefania așteaptă un copil”

26.01.2022, 20:42
Codin Maticiuc dezvăluie: ”Speak și Ștefania așteaptă un copil”
Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani. A trecut în revistă ce a făcut până acum

Codin Maticiuc a făcut dezvăluiri despre viitorul lui Speak și al Ștefaniei. Actorul spune că cei doi se află în carantină și este momentul să facă un copil. ”Speak și Ștefania așteaptă un copil”.Mai mult, Codin îi urează bun venit în clubul taților lui Speak.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai urmărite cupluri în mediul online. Cristina Ștefania se află în top 10 în clasamentul artiștilor muzicali, realizat de Starcom România. Fanii cuplului sunt curioși când cei doi vor face marele pas și se vor căsători.

Cei doi au declarat recent că au planuri de viitor.

”Speak și Ștefania așteaptă un copil”

Recent, Codin Maticiuc a anuntat pe rețelele de socializare că Ștefania, partenera lui Speak, ar aștepta un copil.

”Speak și Ștefania așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun. Clar, nici ei nu știu, dar ce să facă, pentru că sunt în izolare. Cred că e a zecea zi de izolare, și cine știe cât mai au de stat într-o cameră de hotel. Net au de curând. Păi, băi Speak, acum e momentul. Dacă nu faceți acum. Bine ai venit în club, tati”, a spus Codin Maticiuc pe Instagram.

”Este un mucegai ceva de nedescris”

Cristina Ștefania și partenerul ei, Speak, se află, în prezent, în izolare, într-un hotel din Jakarta. Speak s-a plâns de condițiile de igienă ale hotelului, iar cei doi au mărturisit că sunt înfometați.

„Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară…dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile”, a povestit Speak, pe Instagram.

Speak și Ștefania au dezvăluit când se vor căsători

Speak a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră, Ștefania în 2019, în cadrul emisiunii ”Asia Express”.

Deși au trecut doi ani de la cererea în căsătorie, cei doi artiști artiști nu și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă, iar motivul este unul cât se poate de întemeiat.

De ce amână Speak și Ștefania să se căsătorească

Întrebați pe Instgram când se vor căsători, Speak și Ștefania le-au dezvăluit fanilor când și-au plănuit să-și unească oficial destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, dar și în fața altarului.

„Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia.”, a zis Ștefania pe Instagram.

Răspunsul celor doi îndrăgostiți arată că își doresc să se căsătorească și că vor o nuntă de zile mari, cu foarte mulți invitați.

”Asia Express” i-a ajutat să se cunoască mai bine

Înainte de a forma un cuplu, cei doi au fost foarte buni prieteni, factor care i-a ajutat enorm.

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a declarat Ștefania în urmă cu ceva timp pentru Viva.ro

citește și...