Codin Maticiuc, detalii picante despre mama fetiței sale: ‘Cu răbdare și una bucată Smarandă delicioasă’

28.04.2020, 14:08
Codin Maticiuc, detalii picante despre mama fetiței sale: 'Cu răbdare și una bucată Smarandă delicioasă'

Codin Maticiuc a devenit tătic în urmă cu un an, însă a preferat să păstreze discreția asupra femeii care i-a născut o fetiță superbă, pe nume Smaranda.

Codin Maticiuc, detalii picante despre mama fetiței sale: ‘Cu răbdare și una bucată Smarandă delicioasă’

Deși înainte era etichetat drept ‘crai de Dorobanți’, acum viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical. Trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o brunetă superbă, care i-a îndeplinit și cel mai mare vis al lui, acela de a fi tătic.

Actorul din ‘Miami Bici’ a explicat recent, într-un interviu pentru revista VIVA, cum a reușit mama micuței sale să îl cumințească după atâtea relații mediatizate. În plus, el a mărturisit motivul pentru care iubita lui preferă să nu apară în public alături de el.

‘Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de „atenție, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este „deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături. Cu răbdare și una bucată Smarandă delicioasă’, a spus Codin Maticiuc.

‘Defecte avem toți. Sunt rău la foame și o fac des, căci am nevoie să slăbesc mereu sau măcar să mă mențin. E destul de greu cu mine, dar nu imposibil!’, a mai adăugat acesta.

citește și...