Cât costă măștile de protecție lansate de Ana Morodan. Ajunge și la 230 de lei una

01.08.2020, 13:51
Cât costă măștile de protecție lansate de Ana Morodan. Ajunge și la 230 de lei una
Cât costă măștile de protecție făcute de Ana Morodan. Ajuunge și la 230 de lei

Ana Morodan vinde măști de protecție. Unele dintre acestea se comercializează la prețuri incredibile.

Ana Morodan, în vârstă de 35 de ani, şi-a lansat o colecţie de măşti de protecţie, cu imprimeuri care mai de care mai amuzante.

”Lumea se schimbă! Dacă până acum purtam măști ca să nu ni se vadă adevărata față, de acum vom purta măști care o să ne ajute să ne arătăm adevărata față! Măști care să indice ceea ce simțim sau vrem să transmitem, de fapt.

Practic, ceea ce încerc io aci să vă spun e că am ajuns în situația în care ne putem demasca purtând maști, pentru că nuuuuu!, Apocalipsa n-a putut să vină ca în toate filmele dintr-o dată și s-a gândit ea să vină cu viteza melcului. Partea bună e că, până ajunge ea la noi, avem timp să purtăm aceste măști superbe.Vă pup pe mască! ???”, scrie Ana Morodan pe contul ei de socializare în urmă cu ceva timp.

Ana Morodan a realizat alături de colegii ei o colecţie de măşti, cu diverse mesaje amuzante: „Ruj roşu”, „Am colţi”, ”Sub e botox”, „N-am chef”, „Zâmbesc”, „Nu zâmbesc”, la preţul de 49 de lei bucata, notează click.ro.

Cea mai extravagantă mască e 230 de lei

Ana Morodan are şi un model de mască mai extravagant, la 230 de lei bucata, care s-a vândut foarte bine, fiind realizat pe comandă. E vorba despre masca de protecţie #MORODANESQUE”.


„E realizată de Alexandru Abagiu, cel mai renumit make-up artist din România. E un accesoriu ideal pentru petrecerile de pe Skype, alături de prietene sau dacă vrei să furi toate privirile când vei ieşi la cumpărături, la supermarketul din colţ”, a precizat ea.

Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”

Vedeta online Ana Morodan, în vârstă de 35 de ani, este cunoscută drept ”Contesa Digitală”. Aceasta a explicat de unde i se trage acest supranume.

Ana Morodan a făcut mărturisiri. Vedeta a explicat de unde vine porecla pe care o are și sub care este cunoscută de toată lumea, și anume ”Contesa Digitală”.

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des ”Te crezi contesă?!””, a dezvăluit Ana Morodan

citește și...